Ahojte baby stalo sa vám že ste mali menzes v tehotenstve? Že ste mali potvrdené od lekára že áno ste tehotná ale napriek Tomu ste mali mesiac, dva menzes?
Mne sa to osobne nestalo, ale viem o 3 prípadoch co to takto mali, že nevedeli ani ze sú tehotne lebo mali naďalej menštruáciu.
@kitycat ja som tehotná som vo 4. Mesiaci a už 3 mesiace mám menzes.. chodím pravidelne k lekárovi a všetko ok
@alexandramb no mne sa stalo toto iste
Ja som mala 2 mesiace normálne menzes - druhý taký slabší, ale bol. Počas druhého mi bolo potvrdené tehotenstvo (7 tt-8 ty). Dr mi hneď predpísal vkladacie lieky na udržanie tehotenstva a bola som sledovaná. Dcéra ma už 10 rokov. Ale celé tehotenstvo bolo hrozne 🤦♀️ všetky vyšetrenia skreslené, lebo podla poslednej MS nic nesedelo a na psychike mi to nepridalo. Nakoniec aj pôrod bol vyvolávaný týždeň po termíne a po porode detská dr potvrdila, že dcéra je nedonosená - takže taky bordel a chaos.
@danusskaaa a mala si teda menzes 2 krát ešte keď si bola tehotná ? Čiže vlastne jeden bol normalny druhý slabší ale tehotná si bola hej? A všetko bolo ok ? Nemala si bolesti?
Nevedela som, že som tehotná a teda ani mi nenapadlo robiť testy keďže menzes som mala. Pri druhom slabšom ma dlhšie bolelo dole vpravo ako je brucho a noha (slabiny) a tak som sla k dr, ktorý na sone už videl vak aj babo.
@danusskaaa jasne chápem, ja som tiež takto bola a povedala mo že som .. a pritom som mala menzes .. a ten prvý so mala tiez upokne normalny ?
Poznám viaceré baby, niektoré mali ešte 2x už počas tehu, ale napr moja kolegyňa mala až prvé 4 mesiace normálne. Takže áno, sú také prípady. Oboznámiť s tým gynekológa a on si ťa už posleduje, aby bolo všetko v poriadku. Držím palce 😊
@elizabet173 takze ty si mala menzes normálne ? Ako doho ? Aký čas ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A ty mas nejake podozrenie, ze si ta vynimka?
Je to velmi vynimocne, nikoho takeho nepoznam ani z dosluchu.