Baby ahojte som cca v 15-16 týždni tehotenstva a už 2 dní ma trápia také slabšie bolesti v podbrušku také naťahovanie tlaky
Nekrvacam ani nič
Na vyšetrení som bola kde mi bolo povedané že všetko v poriadku aj krcok neotváram sa nič,bolesti sú takmer celý deň,daju sa zniesť
Prosím vás stretli ste sa niektorá s tým?
@veronika356_ ja som toto mala v druhom tehotenstve až 2 x som bola na pohotovosti nechápala som veď to nebolo normálne mať menštruačne bolesti veď v prvom som to nemala až také intenzívne to bolo že deň pred pozitívnym testom som užila ibalgin a behala každú hodinu na wc stym že ms dôjde no nedošla...a tie bolesti potom raz ustúpili raz sa vracali a neverila som že toto tehu môže dobre dopadnúť ale veru všetko dopadlo dobre a ms bolesti vystriedalo potom tvrdnutie bruška a dotiahla som to do 40tt...držím palce nech všetko dobré dopadne a veru už dnes viem že aj takú podobu môže mať tehotenstvo ale každopádne to spomen dr.😘snáď to bude len natahovanie maternice keďže to sa tam všetko mení rastúcim plodom
Dajte si magnezium
@veronika356_ je to normalne, aj ja som to mala... Maternica sa roztahuje, slachy uvolnuju... Pockaj este, zacnu ine tlaky, tahy, bolesti... Mozu to byt aj potlacene creva. Ak je vysetrenie v poriadku, tak to neries.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veronika356_ je zo dosť časté, rozťahuje sa ti maternica