Ahoj.dokedy ste mali bolesti ako pri menstruacii v tehotenstve?ja som cca v 8tt a stale.ich mam. uz jedno babatko sice mam ale za svet si neviem spomenúť dokedy som ich mala..ako ste na tom vy?
Ja som ich mala asi do 10tt, take "krce" ale slabsie ako pri ms
@pusinka263 ja koncim 15tt a mam ich este obcas...podla mna je to uplne normalne, netreba sa vsetkym stresovat..
@pusinka263 pokial su slabsie ako menstruacne tak je to ok ja som to mala cele tehotenstvo sem tam.... Inak by som zasla k lekarovi
@pusinka263 ja som to mala len v tretom tehotenstve tak do cca 10tt..
@hettinka toto je už moje tretie tehotenstvo..prvé bábo som potratila v 6.tt... zrejme mimomaternicové. z druhého trhu mam dceru...a pri oboch som mala tieto bolesti..magnézium beriem😀
@pusinka263 Mne doktor povedal, ze sa zacina roztahovat a rast maternica - ze su to podobne krce ako pri menzese.. a aby som sa zbytocne neznepokojovala
😉
Ahojte, nemáte prosím niekto podobnú skúsenosť?
Bola som v nemocnici kvôli skrátenému krčku a trošku mi tvrdlo brucho (som v 28.týždni). Zaviedli mi pesar, magnézium v infúziách, vyšetrenia, bábo je úplne zdravé, ozvy perfektné, maternica zo záznamov tiež ok, tak som mohla ísť po 5 dňoch domov.
Napriek tomu pociťujem jemné menštruačné bolesti (nie kŕče) nonstop celý deň, ale čo je najhoršie vystreľuje mi to do nôh a ide ma z toho poraziť.
Ak je teda všetko ok, mali ste niektorá podobný problém?
Ďakujem za každú odpoveď 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja by som s tým zašla k lekárovi, alebo si aspon daj magnezium, či ti to s tým neprejde