Ahojte Žienky.
Potrebovala by som radu.
Už druhý deň má trápia menštruačné bolesti, som v 38.tt
Tieto bolesti mi strieľajú až do nôh a mam pocit akoby mi dreveneli...
Je to tým, že sa skracuje krcok a rozťahuje maternica? Ci mam radšej ísť k Dr. do nemocnice? Nemocnici sa chcem logicky, kvôli korone, vyhnúť ak sa dá.
Ďakujem
@dominikaaaa7 mozu to byt poslickovia ale ak bolest vystreluje do noch nahodou s aprida chrbtica urcite volat dr. Moze ist o porod racsej nemocnica ako porodit doma
@ptmt1011 to som si tiež myslela, ale teplo mi nepomohlo uvoľniť bolesť ako všade píšu.
Samozrejme, že nechcem rodiť doma, len tam nechcem zbytočne chodiť ak na to nie je dôvod 🙂
@petus998 ďakujem 🙂
@dominikaaaa7 nie je zac ja tiez niesom za to s kazdou prkotinou k dr. Ale je to uz vysoke stadium tehu tak racsej neriskovat
@ptmt1011 ôk, ďakujem
Mne tak začal pôrod pri malom ako menštruačné kŕče, ktoré sa stupňovali a boli nepravidelné. Sprcha mi tiež nepomohla, to som už vedela, že budem rodiť. Ak by to boli poslíčkovia, teplá sprcha by to spravila.
Mozu to byt poslickovia alebo aj zacinajuci porod, ked ze v 38tt je uz babatko zrele na porod 🙂 Ak su to poslickovia, tepla sprcha to spravi a prejde to, pokial by sa to po sprche stupnovalo, zacina porod 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?