Menštruačné bolesti v 33. týždni plus 2 dni

smolinka322
19. máj 2022

Ahojte,
Akurat som sa zobudila na bolesti v podbrusku su ako menstruacne necitim stupnovanie len bolest a zacinam mat strach...bola som chvilu v sprche ale to som sa tiez bala aby som nespustila porod ...teraz lezim a cakam kym to prejde dala som si magnezko, pohyby citim. ....poradte

radanna11
19. máj 2022

@smolinka322 a nieje to skôr z nejakej prichádzajúcej napríklad hnačky ? Ono sa to dosť podoba menštruačná bolesť s takou

barbora0308
19. máj 2022

@smolinka322 Daj si magnezium a ak to neprejde, smer gynekolog alebo rovno pohotovost. Radsej tam chodit zbytocne, ako nieco podcenit.

mamkalentedkova
19. máj 2022

A nemôžu to byť poslíčkovia ?

nikpa
19. máj 2022

@smolinka322 keď ti teplá sprcha pomôže od bolesti tak sú to poslickovia.

smolinka322
autor
19. máj 2022

@nikpa teplu sprchu som si dala a nejak to neprestavalo takze som sla na pohotovost...povedali ze to mozu byyt poslickovia a ze krcek mam tak na spic prsta a hlavickou nalieha, tak mam si zvysit magnezko a lezat a ked to dnes bude pretrvavat mam prist rovno s vecami do nemocky

nikpa
19. máj 2022

@smolinka322 33tt a otvorená na špic prsta nie je žiadna tragédia, ak ti robili aj záznam na pásoch a bábätko sa má dobre neviem prečo máš prísť aj s vecami na príjem. Ja som takto ležala doma oveľa skôr ako ty a chodila som akurát častejšie na kontroly. Ale keď kázali tak treba, zase radšej zbytočne ako niečo zanedbať, neboj sa, ukľudni sa a oddychuj lebo aj stres robí veľa v tvojom stave. Držím palce 🙂

smolinka322
autor
19. máj 2022

@nikpa dakujem moc robili aj monitor k tomu mi nic nepovedala takze asi v poriadku.

smolinka322
autor
19. máj 2022

Dievcata
Mate niektora s takymto niecim skusenosti,?ja mam este dnes aj predporodnu pripravu kurz ktory bude trvat niekolko hodin a teraz neviem ci mam vobec ist ked mam lezat .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre