Ahojte som momentalne v 7tt, moje prve tehu, lekar pri prvej prehliadke to som bola asi v 5tt to mi vzal iba krv a druha prehliadka ma zatial caka o cca 2 tyzdne , povedal ze sex je povoleny tak my sme to normalne skusili akokeby nie som tehotna, no a po orgazme ma boli podbrusko uplne ako kebyze som mala dostat menstruaciu, je to ok? Mna od prvych dnoch meskania menstruacie normalne aj bolelo podbrusko akokeby som mala v ten den dostat, ale proste meskalo tyzden dva atd a mna do dnes pobolieva brusko sem tam akokeby pred MS. Niekedy proste ked som este nebola tehotna tak mi ten orgazmus pomohol k tomu aby som dostala Ms ak meskala den dva .. no a bojim sa ci to neuskodim babatku pre moju rozkos momentalne .. dakujem za vase skusenosti
Mam to uplne rovnako, v noci sa budim na bolesti ako ked ma prist menzes a rano idem na wc s obavou. Prvykrat to tak aj dopadlo, ale ta bolest bola omnoho omnoho intenzivnejsia.
Ahoj je to zo sťahov maternic,e ktoré orgazmus vyvoláva. Mávala som to pri oboch tehu, plus tvrdnutie bruška :P 🙂 Hlavne kľud, pokiaľ nesexujete ako šijace stroje ale ste opatrní a nežní, a ty nemáš žiadne komplikácie, bábätku by sex nemal uškodiť.
@dominica27 dakujem velmi pekne za vyjadrenia aj k takejto teme 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To ta boli pravdepodobne z toho ze maternica sa roztahuje,je to normalne. Treba dat pozor ked by prisli silne krce,alebo nedajboze krvacanie. Drzim prsty