Menštruačné bolesti podbruška po orgazme v tehotenstve

17. feb 2021

Ahojte som momentalne v 7tt, moje prve tehu, lekar pri prvej prehliadke to som bola asi v 5tt to mi vzal iba krv a druha prehliadka ma zatial caka o cca 2 tyzdne , povedal ze sex je povoleny tak my sme to normalne skusili akokeby nie som tehotna, no a po orgazme ma boli podbrusko uplne ako kebyze som mala dostat menstruaciu, je to ok? Mna od prvych dnoch meskania menstruacie normalne aj bolelo podbrusko akokeby som mala v ten den dostat, ale proste meskalo tyzden dva atd a mna do dnes pobolieva brusko sem tam akokeby pred MS. Niekedy proste ked som este nebola tehotna tak mi ten orgazmus pomohol k tomu aby som dostala Ms ak meskala den dva .. no a bojim sa ci to neuskodim babatku pre moju rozkos momentalne .. dakujem za vase skusenosti

pininka1
17. feb 2021

To ta boli pravdepodobne z toho ze maternica sa roztahuje,je to normalne. Treba dat pozor ked by prisli silne krce,alebo nedajboze krvacanie. Drzim prsty

dmk_1
17. feb 2021

Mam to uplne rovnako, v noci sa budim na bolesti ako ked ma prist menzes a rano idem na wc s obavou. Prvykrat to tak aj dopadlo, ale ta bolest bola omnoho omnoho intenzivnejsia.

dominica27
17. feb 2021

Ahoj je to zo sťahov maternic,e ktoré orgazmus vyvoláva. Mávala som to pri oboch tehu, plus tvrdnutie bruška :P 🙂 Hlavne kľud, pokiaľ nesexujete ako šijace stroje ale ste opatrní a nežní, a ty nemáš žiadne komplikácie, bábätku by sex nemal uškodiť.

autor
18. feb 2021

@dominica27 dakujem velmi pekne za vyjadrenia aj k takejto teme 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre