Baby včera som začala jemne pociťovať také “menštruačné” bolesti, ktoré som cítila na začiatku tehu. Som ale už 25tt, no a dnes ma bolia kríže, tak na striedačku ráno boleli hrozne, potom nič a teraz zasa rozboleli a začali tie menštruačné bolesti. Dosť som sa z toho vystresovala, tak že ma až tlačí na veľkú (ale to zo stresu). K tomu všetkému ma dnes príšerne nadúva (jedla som na obed strukoviny) a ja neviem, či to celé môže byť len z toho. Je to normallne podľa vás? Či sa mám stresovať a isť s tym niekam? Vďaka.
@timea301196 už som tak ale 2x skončila na pohotovosti v 20tt a bolo to z nadúvania 🙄 tak druhýkrát ma poriadne vysmiali..aj teraz to prešlo, príde to na chvíľu a potom je to ok..
Tak už vieš ty radšej 100x krát ako zbytočne pri prvom som tieto bolesti podcenila aj ma vysmiali a potom behom týždňa zastavovali pôrod 🙂
Keď každy mi hovorí, že tieto bolesti krížov sú úplne bežné a menštruačné bolesti jemné tiež🙄 tak už som z toho dosť zmagorená..asi počkám noc a uvidím keď tak ráno pojdem k svojej dr.
Môže byť že maternica sa zväčšuje a robí ti takéto bolesti . Predsa sa teraz všetko posúva a tak . Každá to má ináč . Čo sa týka strukovín tie som si ja počas tehotenstva od 20 tt nedávala kvôli takýmto veciam plus aby som vedela kedy začnú pohyby a nie pohyb čriev 🤣 . Samozrejme pre kľud zájdi k dr nech ťa pozrie
Ja ta strasit nechcem, ale mna to tak zacalo boliet ako popisujes, prvy den. Vyspala som sa a rano som sa zobudila,ze mi tecie cosi po nohach. Krv. V ten den som aj rodila. Bol to 33t. Radsej chod k dr. Pre istotu. Drzim palce.
@mariska1989
@lubkovaandrejka ďakujem baby, počkám na ráno ako to bude, práve som si uvedomila, že som zjedla nielen strukoviny ale aj karfiol🙈🙈🙈 a mám presne to isté ako vtedy čo ma nadúvalo, dala som si espumisan a počkám čo sa bude diať
Hlavne pozerať čo sa ide jesť a radšej zvážiť čo si idem dať .Alebo si dám niečo iné z čoho má nenaduje . Ja som sa poučila počas prvého tehu
@mariska1989 no veru sa už aj ja poučim a už si nedám nič také lebo ma fakt zdúva🙈😁
Mozno ta ozaj len naduva 🙂
@lubkovaandrejka vyzerá to tak lebo s kaźdym “nafuknutím” to príde a potom úľava🙈 hovorim, 2x som s tym už bola na pohotovosfi
Tak až ti to šikovno prejde . Možno naj sa prejsť poprípade drepy až sa čreva pouvolnia
Môže to byť celé aj z tých strukovín mám takú skúsenosť ale choď na kontrolu radšej ísť zbytočne ako neskoro ...
bola si u Dr.? Ako si dopadla ? 🙂
@juja_01 nebola som, dala som si espumisan a prešlo všetko😁
občas to mávam aj ja, preto sa pýtam, či ti Dr niečo k tomu povedal 🙂 ... ale u mňa je to naozaj, že minimálne a len naozaj občas, tak som sa tým moc nezaoberala ešte a pripisujem to rozťahovaniu maternice :D ... ale som rada, že ti je lepšie 🙂
@juja_01 no u mňa to tiež nebolo nič hrozné, ani silné, len jemné a krátke…a aký si tt? Ja si tiež myslím,že to bude ok…
22tt .. mala som také bolesti asi raz .. a kríže ma boli od začiatku teho, tie už ani neriešim 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hej stresovať kludne to môže byt krčok..