Menšruačné bolesti v tehotenstve

taktotedanie
5. apr 2022

Je normalne ak dnes skoro cely den pocitujem “menstruacne bolesti”? Bolesti krizov a podbruska, krvacanie nemam, som v 8tt. Na kontrolu k dr.idem zajtra, som z toho nesvoja.

veronika3110
5. apr 2022

môže byť, tiež som tak utekala skôr k lekárovi, lebo som sa bála..z ničoho nič som mala hrozné kŕče.. ale povedal, že je to normálne, že maternica sa pomaly ale isto rozťahuje, všetko sa mení, takže môžem také veci pociťovať..
kým nie je krvácanie, povedala by som, že je to ok... je to pre telo niečo nové 🙂

andrea_86
5. apr 2022

@taktotedanie Áno, je to normálne. Také pocity ešte budeš občas mať. Ak to nie sú príliš silné nezvyčajné bolestivé dlhotrvajúce kŕče, alebo tvrdnutie celého brucha, alebo čistá krv + zrazeniny, a podobne, tak vše OK

mim987
5. apr 2022

@taktotedanie ja som mala cele tehotenstvo druhé take bolestivé skoro stále a všetko bolo v poriadku

nikita151
5. apr 2022

@taktotedanie Ano je to uplne normalne aj pichanie. Som v 13tt a uz teraz to citim, odost menej 😊

alison11
5. apr 2022

@taktotedanie Trvá to do 20-23tt ja som to tak mala,ak máš možnosť ľahni si a vylož nohy oddychuj,daj si magnézium

alison11
5. apr 2022

@taktotedanie A v poradni spomeň lekárovi on Ti poradí aké magnézium si máš dať a koľko krát denne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre