Menšie bábätko o týždeň

dibaby
23. máj 2023

Ahojte. Chcela by som sa spýtať. Niekto kto má skúsenosti. Dnes som bola u doktorky. Bábätko by malo mať 7tt+2, ale má 6tt+2. Mám strach, že môžem potratit alebo že sa nebude vyvíjať ďalej. Stalo sa vám niekomu a vaše tehotenstvo prosperuje ďalej?

dominika1922
23. máj 2023

@dibaby ja mam o týždeň menšie. Všetko okej už sme 26tt a stále zodpovedá neskoršej ovulácii🙂

floki1994
23. máj 2023

@dibaby to je normalne..mohla si to mat poposuvane...my mame cele tehu posun o 4 dni a tak si to drzime zatial aj v 31tt 🙂

dibaby
autor
23. máj 2023

@dominika1922
@floki1994 Joj. To som rada. Ďakujem vám.

floki1994
23. máj 2023

@dibaby ak sa ma nieco stat stane sa...neda sa to moc ovplyvnit...hlavne ten orvy trimester je 50:50...treba len verit ze to bude ok a mysliet pozitivne..drzim palce

zuzuliatko18
23. máj 2023

Mne kvôli tomu lekár posúval termín pôrodu, že som mala neskôr ovulácie a preto je drobec.mensi. sedelo to aj s tým, že mi testy dosť neskoro ukázali tehotenstvo.
A drobec si aj tak rozhodol sám,kedy príde na svet😃

sajmonka_1216
23. máj 2023

týždeň by som fakt neriešila.. okrem toho ani to meranie nie je úplne presné...

marhulka13
23. máj 2023

@dibaby ja úplne od začiatku pri synovi, potom už to boli až dva týždne. Narodil sa na termín s váhou 2400 g. Ale úplne zdravy. Teraz ma takmer 13 a stále je to drobec oproti spolužiakom

dibaby
autor
23. máj 2023

@marhulka13 jej to som rada. Ďakujem moc za odpoveď

marhulka13
23. máj 2023

@dibaby to isté som mala aj pri dcére, tiež bola oveľa menšia, len ja už som nestresovala , lebo som vedela ze to isté bolo pri synovi a v pohode. Ona mala pre zmenu 2200 g, ale taktiež úplne zdravá. Iba vyzerala ako záchodovy pavucik. Teraz ma 9 a hra aktívne futbal.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre