Ahojte maminy a tehuľky, chcem sa spýtať na názor, som v 31 týždni tehotenstva a maličký ma doteraz poriadne kopal a bol stále aktívny - od včera sa však hýbe akosi oveľa menej, kopká iba raz za dlhý čas aj to málinko oproti predtým....viem že si asi robím zbytočný stres ale predsalen som prvorodička nevyznám sa až tak a je to výrazna zmena v intenzite kopania tak ma prenasleduje strach, zajtra idem k doktorovi ale chcela som vedieť aj nejaké názory.....či sa báť alebo robím zbytočnú paniku ? Može mať bábätko ,,pokojnejšie dni´´ tak náhle zo dňa na deň ?
@zdenkamalinovskaya môže to byť tým, že už je väčšie no aj tak choď pre tvoj pokoj k dr pozrie skontroluje. Už je hlavičkou dole?
Ďakujem pekne žienky, áno pre pokoj v duši som utekala včera k svojmu lekárovi spravil ultrazvuk aj iné vyšetrenia a vraj malý sa inak otočil a kope ma inde kde to necítim je poriadku 🙂 ......to asi len prvý materinský strach
@zdenkamalinovskaya radsej ist 100x zbytocne ako nieco zanedbat
@hanah2 veru pravda aj ja si vravim. clovek nikdy nevie, uz potom moze byt neskoro lutovat 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zdenkamalinovskaya vzdy treba ist k lekarovi (na pohotovost), ked sa zrazu dieta zacne podstatne menej hybat alebo pohyby celkom prestanu. Mne sa to stalo na Vianoce v 35tt, babo skontrolovali ultrazvukom a dva dni som bola hospitalizovana a sledovali ho