ma niekto skusenost s tym ze ked rano vstane ma stvrdnute brusko ale ked idem na wc tak je potom ok,som v 15tt ked rano vstanem tak nemam ani tak pocit na zachod lebo chodim aj v noci 🙂dakujem
pre tehotne je lepsie magne B6. Mne to odporucal lekar brat 2x denne ked som mala bolesti brucha.
evvkaa najlepsie spravis ked sa informujes u svojho lekara, tam je istota, uvidis, co ti povie...ale magnezium ti urcite poskodit nemoze, mne ho odporucala lekarka, ked mi busilo srdce v prvom tehotenstve....ale aj tak si myslim, ze je vsetko lepsie prekonzultovat s odbornikom..
alebo este ma napadla voda Magnesia, to mas tiez s obsahom magnezia a nemusis do seba pchat chemiu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj evvkaa, no ja som sice teraz uz v 27 tt, ale mne uz dlhsiu dobu stale pritvrdne brusko ked mi treba na zachod...neviem cim to je, ja som to nejako extremne neriesila, stale to preslo, tak si myslim, ze ked to prejde a nemas ziadne ine problemy, tak nie je dôvod stresovat...bola som na zaciatku tehotenstva v nemocnici, kvoli krvacaniu a mala som spolubyvajucu, ktorej silno tvrdlo brusko a davali jej magnezium do zily, skus si kupit sumive magnezium, mozno ti to pomoze....