som v 9 tt a trapia ma vytoky..niekedy zapachaju niekedy nie...raz je priesvitny a raz tak do biela...k lekarovi az o tyzdne....vytok mam cca tyzdne...
ahoj....ano vytoky su normalne, si vsak naozaj v začiatkoch a je fajn , že si to sledujes....
vraj pokial su biele alebo priesvitne, tak to nie je problem......ale ak sa ti to nezdá skoč radsej k lekárovi, su rozne tabletky na vkladanie na dezifinkaciu pošvy a pomahaju........ja som tiež mala taky vytok, lebo som bola po serkláži, a dostala som tie vaginalne tabletky, a dosť pekne sa mi to upravilo....
prajem vela šťastia 🙂
Ja mavam tiez skoro od zaciatku tehu. Farba ako spominas ty. Nesmrdi ani nesvrbi a lekarka povedala, ze je to oki. Ten obcasny zapach by som jej pri kontrole urco spomenula 😉
aj ja som mala take soplovite od zaciatku do konca ..naozaj caste su aj mikozy,teda hrudkovity vytok ako tvaroh,ten sa ale lieci,lebo dietatko pri narodeni moze dostat z neho zabku v puse,ale to ak ho mas pri porode...nehambi sa a povedz lekarovi,su nato tabletky,alebo masticky....pokial nesvrbi,alebo nieje farebny,je ok....to sa blaznia hormony 😀
ja mam tiez od zaciatku tt no musim povedat ze je taky trocha do zelena , alebo uplne priesvitny, nezapacha a nesvrbi doktorka o nom vie , pravidelne ma kontroluje , raz mi brala aj kultivacu no vsetko v poriadku takze tak 😕
ja mam vytoky od zaciatku, mala som aj cire aj biele, potom bielozlte, uz som asi 4x preliecovala mykozu a zase je spat, takze uz to neriesim... vsetky vysledky mam v poriadku, proste ja som ten pripad, co ma vytoky cele tehotenstvo. a cim dalej tym je toho viac a viac..
Ahoj aj ja som mavala vytoky a sem tam ma to aj svrbelo tak ze som musela v noci ist do sprchy a len cistou vodou oplachnut a najlepsie vlaznou. Dr mi dal na to vaginalne tabletky a po prvych dvoch to prestalo a kedze ja som dost zly paciet tak som si ich hned prestala davat ale vratilo sa mi to asi za 3 mesiace a vtedy som si hned dala tu tabletku a preslo to nastalo.
ahoj odporucam ti dat spravit vyter z posvy ak to bude negativny tak je to normalny tzv.tehotensky vytok ak budes mat tam bacily ci kandidu treba to preliecit-lokalne.ja som mala skoro cely tehu cas kandidy vkuse by som mohla vkladat tabletky ale nadavala som--len ked to uz bolo neznesitelne- ale mesiac pred terminom som s musela davat kazdy den aby sa babatko neinfikovalo pri porode.aj kandida moze byt pre babo nebezpecna.
ahojte dievčatá, ja mám stále problém s výtokmi...najskôr bol biely, teraz je už bielo-žltý a sem tam objavím aj malé hrudky...kontrolu mám až o tri týždne...inak mi nespôsobuje problémy, sem tam zacítim svrbenie, ale to nieje často a trvá to pár sekúnd...mám vydržať do kontroly, či ísť skôr ? naposledy mi lekár povedal, že v tehotenstve je to normálne ak nezapácha, nesvrbí a nepáli a ster mi nerobil...nechcem nejako ohroziť dieťatko...
@nizoe daj si urobit ten ster, ja som sa postazovala sestricke, a ona nabehla ked ma lekar kontroloval a urobili ho :P Nakoniec mi vysli nejake bakterie, dostala som cipky a mala som pokoj... Radsej by som si ich dala urobit, ako nieco podcenit.
mne spravila stery a vysli nejake bakterie.....nasadila cipky a mam pokoj...v tehu su tie bakterie vraj bezne.....treba to ale riesit, lebo to moze niekedy ohrozit tehu......aj pri porode sa moze babo nainfikovat.....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V tehotenstve je to úplne normálne (kým nesvrbia), ja som mala počas celého tehu, nepríjemné ale prežila som 😉