Máte skúsenosti s nízkym pulzom v tehotenstve (v 37tt.)?

misulik1310
20. jún 2019

Ahojte tehulky mamicky som v 37 tt a vzdy som mala problrm ze som mala hrozne vysoky pulz a poslednych oar dni ho mám v klude praveže nízky cca 50 uderov za minutu myslite ze je to ok? Internistka mi nato nič nepovedala ale aj tak ma to dost straši že tak malo... Ak nahodou mate skusenosti tak ďakujem 🙂

17juraj17
20. jún 2019

@misulik1310 V pohode. Nemusis sa stresovat. Ludske telo nie je konstanta a obcas sa chova tak a obcas inak. Aj rokmi sa rozne veci v tele menia tak ako chute. Mam jedneho kamarata a ten ma pulz okolo 35-40 a pri velkej zatazi ledva dosahoval 120.

misulik1310
autor
20. jún 2019

@17juraj17 tak ja mam hkavne strach aby to neškodilo babetku... A aby som pri sekcii stym nemala problém

amarilka26
20. jún 2019

Nie je to v poriadku, treba to riesit s lekarom. Mala som podobny problem a drobec sa narodil malicky.

misulik1310
autor
20. jún 2019

@amarilka26 tak ja som nastastie uz v polke 37tt ale na poradni to hned spomeniem.. Lebo vzdy mi internistka namerala aj teraz 120 a doma v klude v lahu mam tych 50 55

amarilka26
20. jún 2019

@misulik1310 len daj pozor aby neklesol pod 50. Pri nizkom pulze nemusi ist dostatok zivin babatku. Ja som mala tento problem okolo 30teho tyzdna. Ked tak si radsej zavolaj a len pre klud na dusi to povedz lekarovi.

17juraj17
20. jún 2019

@misulik1310 Ty mas bezne 120 ?

laska201
20. jún 2019

@misulik1310 tak kazda navsteva lekara vyvolava u cloveka urcity stres a hlavne pri takychto kontrolach a stres vyvolava zvysenu akciu srdca.tak ked budes mat pocit ze mas malo uderov prejdi sa alebo hore dole poschodoch.a hned zvysis uderi.ale uz istota je istota.radsej to spomen.ja som cele tehu mala riadne prebuchavanie srdca az tak ze som ho riadne citila v hrudi.a to som ani nevedela ze som tehu teda ked mi to uz robilo dlhsie som povedala bud budem mat co si zo srdcom alebo som tehotna.aj som bola.inak mavam 60 uderov a doktorka povedala ze je lepsie menej lebo sa tak neopotrebuvava srdce.

iwesska
20. jún 2019

Doma v klude v lahu mas preto taky pulz,lebo ti dieta tlaci na hlavnu cievu a preto sa ti spomali. Ak ho mas v sede normalny,tak to neries. Viem,o com hovorim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre