Ahojte, chcela som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s náramkom sea band. https://www.mojalekaren.sk/sea-band-naramky-dos...
Niekde som už niečo čítala. Vraj pomáha. Mne býva zle celý deň a nepomáha mi nič. Zvraciam zatiaľ len vecer ale za celý deň nie som schopná vyjsť z postele.
Ja som ich mala na rukach od 6tt ako mi zacali celodenne nevolnosti. Nedala som ich z ruk dole niekolko mesiacov (len ked som isla do sprchy) az kym sa mi nerozpadli lebo som sa bala ze bez nich by som uz fakt umrela :D do 19tt som mala hyperemesis gravidarum takze mna nezachranili, ale mozno na slabsie nevolnosti funguju
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, funguje to na základe akupresurneho bodu...v podstate ked si zatlacis miesto cca na dva prsty od zapastia, tam niekde sa nachadza bod, ktory vysle mozgu signal a prejde ti nevoľnosť...
Mne nepomohlo nic, ani náramky,ani tlacenie bodov, ani akupresura pod dohladom odbornika, ani lieky, ani jedlo...od 8tt do 20tt len zila na zachode...😒