Máte skúsenosti s amniálnmy pruhom v tehotenstve?

30. dec 2019

Pekný deň,
Som 20tt a objevili mi v hornej časti maternici amnialny pruh.
Všade čítam len katastrofálne príbehy o amputacii a deformácií. Mate niektorá skúsenosť?
Neskutočne malo informácií som našla o tom.
Ďakujem

lucv
5. mar 2020

mne tiez zistili amialny pruh pri 3d sone v 23tt, prestudovala som cely internet, slovenske/ceske stranky aj anglicke vsade same pripady o nedokrveni koncatin, odumreti atd... samozrejme ja na nervy, strach co bude dalej... moj gynekolog ma upokojoval, ze nemam sa stresovat, ze aj tak sa s tym neda nic spravit, nedalo mi to isla som na vlastnu past na dalsie utz do BA kde ma podrobne sledovali az do 34 tyzdna kedy dr. usudil ze pruh uz nevidi... maly sa narodil uplne zdravy bez akejkolvek deformacie takze v mojom pripade neprislo k ziadnej tragedii ako pisali na internete... to len k tomu ze nie vsetky pripdy s amnialnym pruhom skoncia zle...

autor
6. mar 2020

@lucv ahoooj, u mňa to bolo rovnaké 🙂 teda ešte maly nie je na svete. Ale pruh momentálne už nevidia a všetky prsteky na Sone boli vidieť.
Preskúmala som hádam všetky weby ohľadom toho a diskusie. A len som bola vylakana. To píšem hlavne pre baby co teraz toto po čase čítajú a hľadajú info. Takže kocky žiaden stres. 🙂 ono je to vraj najhoršie na začiatku tehotenstva 🙂 potom ak nezabudnem dám info ako sme dopadli

mischelin
14. mar 2020

Mne to našli na genetike v martine v 16 TT v r. 2013,ked som čakala syna. Nevedela som, o čo ide, ukázali mi to na obrazovke a vysvetlili mi to len tak narýchlo... O 2 tyzdne som bola u MUDr. GROCHALU a ten už nič nevidel, čiže pruh praskol a malý je zdravý, nič mu nie je.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre