Ahoj, chcem sa len spýtať či sa tu nájdu nejaké mamičky ktoré počas tehotenstva viac krát krvacali a podarilo sa im aj tak donosiť bábätká na svet. 🙂
Ja som krvacala, mala som hematom. Aj dosť silné krvácanie to bolo, ale bezbolestné. Donosila som velkého zdravého chlapca. Už má 6,5 roka. Držím palce.
@mess123 - krvacas zrejme preto že sa ti postupne vyplavuje ten hematóm. Ja som v 12.t krvacala červenú krv dvakrát, aj som kvoli tomu týždeň ležala v nemocnici, medzitým sa z toho vytvoril hematóm a ten keď sa vyplavoval tak som krvácala tmavou hnedú krv asi 6 týždňov s malými prestávkami veľmi často, raz viac ráz menej.
2x počas tehu v 1. Trimestri, dnes má slečna 7,5r
@rubinka hnedá to nie je, jasnou krvou krvacam a stále ak ležím tak nič postavím sa a vyleje sa zo mňa alebo keď sadnem na WC tečie akoby som cikala.. No keď dlho ležím tak cítim ako sa aj vtedy zo mňa leje.. Takže to hematom nebudev mojim prípade aj ak by som bola rada keby áno.
@mess123 mne tiež dlho nevedeli zistit z čoho to je. A to žijem v Holandsku. Až v neskoršom štádiu tehotenstva jedna doktorka konečne na tom ultrazvuku zbadala odkiaľ tá krv ide. Ale pokiaľ nemáš bolesti je dobre. Hlavne nech kontrolujú pravidelne bábätko, či bije srdiečko.. Veľa síl ti prajem. Viem si predstaviť ako ti je.
Tehotná som 4x...pri prvom som vôbec nekrvacala, pri druhom som krvácala- aj žiaľ potratila...pri ďalšom tehotenstve som krvácala a mám zdravého 5 ročného syna, teraz som opäť tehotná a krvácala som tiež a momentálne som v 32 TT...a poviem pravdu, že krvácanie v tomto tehu bolo asi najmasivnejšie...fakt som si myslela, že sme o bábo prišli... vďaka Pánu Bohu 🙏 sme to ustáli.... snáď aj do šťastného konca dotiahneme 🙏 silno držím palce ♥️
@rybka80 no to už je čo povedať keď tam to nezbadaju tak tu čo môžem čakať.. Ako ale tebe prišli na to že je to hematom.. A mne ho zbadali už v 6tt je možné že on spôsobuje krvácanie aj keď sa nezmensuje? A ďakujem, 🙂
@lejluska držím palce ste už dosť ďaleko tak snáď sa nič zlé nestane držím palce 🤗...ja krvacam neviem kolkaty krát už.. Kvôli hematomu mám aj odlúčenie placenty 6x neviem koľko cm.. Takže sa bojím aby to krvácanie nespôsobovalo väčšie odlúčenie.
@mess123 bola som v nemocnici, lebo som aj veľa vracala, strašné nevoľnosti. Do toho to krvácanie. No hrúza. A zadali že na okraji toho plodoveho obalu či plodovej vody je ten hematom. No keď to objavili už sa zmensoval a krvácanie bolo slabšie.. Hrozné bolo keď mi vraveli, že mi nezarucia že babo donosim.. A v tom jedna lekárka, že ale áno že ona mi dává velké šance a ukázala mi na ultrazvuku všetko..
@rubinka dávajú mi injekcie dycione ci co to a kanavit tuším.. Lieky mam duphaston, guajacuran, ascorutin, magnézium.. Inak nič skontrolujú či srdiečko bije, a mám ležať, čakajú aj oni podľa mňa na najhoršie.
@rybka80 no mne tiež sa zmenšoval na začiatku mal 6x5cm minulý týždeň v sobotu už 3x3cm vraj sa ale teraz o nejaký maličký kúsok zväčšil keď som krvacala v stredu... No dnes zas.. Už neviem naozaj ja 😪
@jullietka nevadí nemáš sa za čo ospravedlňovať a ďakujem snáď všetko dobre dopadne aj keď tomu nedávam veľké šance už som zúfalá 🥺
Krvacala v 17 tyzdni a v 22 tyzdni potrat😒
Dcera ma 12 rokov, takze ano, da sa to 🙂
Krvácala. Aj s hematomom aj bez. Mám malého Paťka. 😊
Ahoj. Aj mňa zaujíma ako to dopadlo. Ja som v 10 TT a mam ten istý problém. Nevedia prečo krvacam.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nestalo sa mi to zatiaľ. Ale podľa mňa záleží to hlavne od dôvodu krvácania. Či pre hematom alebo nejakú prasknúť cievku alebo plno iných dôvodov