Máte problém so zápchou?

9. sep 2022

Mate niekto problem zo zapchou?
ja mavala som kazdodennu stolicu a teraz raz za 2 dni ..dost mi je niekedy z toho tazko , aj boli brucho obcas ..
co vam pomohlo. ??
nechcem uzivat ziadne lieky nato, len ci nemate nejake ine rady ? nejake ovocie alebo cviky hocico .. 😂uz som zufala, viem ze to musim pretrpiet ale niekedy je to na “nezvladnutie “

pribinak
9. sep 2022

Kyslomliecne výrobky: jogurt, acidko, ovocie ako slivky a hrušky, pečivo s lanovými semienkami
Ráno začať pohárom vlažnej vody

viestta
9. sep 2022

Vláknina, tekutiny a probioticke kultúry v kyslomliecnych výrobkoch. Vláknina v prirodzenej forme, zelenina, ovocie, celozrnné obilniny, napríklad vlocky.
No a pohyb, hoc aj rýchla chodza

salonka77
9. sep 2022

Sušené slivky mne pomohli.

nikpa
9. sep 2022

Nezačala si brať železo? Ja som ho počas tehu musela začať brať a mesiac mi trvalo kým mi docvaklo, z čoho zrazu nemôžem ísť na veľkú...

macko1007
10. sep 2022

mam toez s tym problem,niekedy aj 4dni nejdem na wc a to uz ma picha v celom bruchu mam bolesti..mne osobne zatial nepomohlo nic :(

ella1234
10. sep 2022

Ja momentalne skusam treti den slivkovu šťavu z dm a celkom sa to zlepšilo...a na ranajky ovsené vločky

mandzula
10. sep 2022

Vela vlakniny (susene, cerstve ovocie, zelenina...) a vela tekutin.

mikadooo
10. sep 2022

Vraj slivky sú veľmi dobré. Alebo skús ráno nalačno vypiť pohár-dva teplej vody, prípadne teplého čaju. Mňa "preženie" aj pri mlieku s ovsenými vločkami. Ale jem to s teplým mliekom, tak možno to je preto, že je to podobné ako by som vypila ten pohár teplej tekutiny.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre