Moze sa v tehu diazepam?
Ahoj, mne sa zda diazepam az moc silny na nervy, ja by som ziadne lieky do seba nedavala a nieto este ukludnujuce. 😒 Nepomaha nejaky kupel, pripadne aromatherapy, prechadzka, zmena prostredia, alebo stretko s kamaratkami, pripadne nejake posedenie na kafe ci kolaciku ? mozno to chce sa len porozpravat. Drzim palec. Treba sa poradit aj s lekarom, co by odporucal v taktomto stadiu.
Navštív psychológa. Určite ti pomôže 😉
Mirka, ja teraz čítam knihu o liekoch na depresiu - Vedľajší účinok - smrť - takže radšej sa vyhni liekom, ak sa dá 😔 😔 poprípade viem, že sú aj homeopatiká na takéto stavy - skús to - samozrejme po porade s nejakým odborníkom. Držím palce.
Depresia je vazne psychicke ochorenie, navstivit, nie psychologa ale psychiatra a ak su lieky nevyhnutne, tak kojenie ide bokom. Samozrejme pri tehu je to ine, lieky sa nesmu. Ale urcite vyhladat odbornika
určite to radšej chce návštevu lekára a nie pchať do seba hocičo, ja som bola tiež na tabletkách skoro celé tehotenstvo, boli to nejaké slabé čo neškodia ani bábätku, malej nič nie je ( už má 2 roky ) aj som kojila 🙂
čítala som tu v nejakej téme-neviem, kde,že sú aj tehulky,ktoré berú AD, znížené dávky. pýtala som sa kamoša-gynekológa a vravel,že má tehulky na antidepresívach,že proste,niekedy to inak nejde. a že dnešné lieky sú už na inej úrovni a sú aj také,ktoré sa počas tehu môžu. ja poznám kočku, čo brala celé tehu,lebo je schyzofrenička 😔 takže-určite to chce poradiť sa s lekárom. držím palce.
Skus homeopatika alebo lieky na bylinnej baze..robi to zazraky,ja som trpela nespavostou 😉
vyrev sa cica a bude ti dobre, ja revem kazdy tyzden vadsinou cez vikend 🙂 aspon mne to pomaha a este ked sa na partnerovi vyhucim...chudak ale uz si zvykol a teraz v tehotenstvo je len ticho a pocuva a potom mi povie uz ti je lepsie 🙂 som rak a viem co su to depky , ked som nebola tehotna tak som si zapalila a obcas sa vyplakala, no teraz cigu nechcem ani mi nechuti a nezostava nic ine nez revanie...moja .... trpela silnymi depkami a bola aj u psychologa a ten jej tiez odporucil plac...ze vtedy sa uvolnuju niake tie hormony abo co... 🙂
chod do temy Depresia
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ako-sa-najrychlejsie-zbavim-depresie/
ahoj,ja stavy paniky som nemala ale depresie ano v prvom trimestri.na prelome jesene a zimi a bolo viac skaredo ako pekne.nebrala som ziadne lieky snazila som sa to vydrzat.aj ked si myslim vela robilo pocasie a to ze mi byvalo spatne.drzimpalce. 😉
ahoj!ja som baral pred tehu antidepresivum,ale sme vysadili ihned po pozitivnom teste.su take ktore sa mozu brat ked to velmi treba,pri zavaznej depresii.hlavne prve3mesiace su rizikove!ja som teraz v 4mesiaci a neberiem nic. 🙂
Ak máš depresie alebo stavy úzkosti, psychológ, homeopatiká či nejaká aromaterapia ti asi ťažko pomôže. To určite vieš... Ale diazepam tiež nie je dobrá voľba. Takže radšej zájdi k psychiatrovi. Ak k nijakému nechodíš, zájdi za obvodnou, pošle ťa a dostaneš niečo slabšie, čo ti síce pomôže, ale neuškodí... Z liekov na depresiu sa tiež nemôžu hociktoré, niektoré sú silnejšie, niektoré slabšie... Psychiater ti určite niečo vyberie...
ahoj ja beriem xanax koli uzkosti....cakam babo ked ty. 🙂 Ale isty cas som brala aj diazepan male davky
chcela bi som sa spitat ci bi mi niekto neporadil mam vela stavi tehotenstve uz neviem co mam robit skusam uz nemozne nic nepomaha zle mi je
Potrebujem radu....
Som v 31tt a trpim nespavostou a uzkostou.
Od 17-25tt som brala antidepresiva-Escitil, moja psychiatricka mi kazala v tretom trimestri lieky vysadit.
Ja mam ten problem, ze neviem v noci zaspat a dostanem uzkost, do prace este chodim.
minule som zaspala o3-4rano
Hned mi bolo zle nato cely den, placlvost-uzkost a tak.
Obcasne si amm dat Oxazepam a tak som si vecer musela dat polovicu tablety, aby som sa vobec ukludnila a zaspala.
Su tu nejake mamicky, ktore brali lieky na uzkost, alebo lieky na spanie az do konca tehu?
Mne odporuca radsej Zopiclon-na spanie.
Ale do porodu 9 tyzdnov a strasne sa bojim, ci sa narodi babo zdrave a bez abstinencnych priznakov emoticon
Australia1-Ja som uzivala az do konca tehotenstva Fevarin.A vsetko v pohode.Chcem sa spytat ze ten Escitil je dobry liek?Mala si nejake vedlajsie ucinky?Mne ho vcera lekar predpisal lenze sa ho bojim dat si ho 😒 Doteraz som uzivala Serlift.
@macuka Brala si počas tehu AD, Xanax alebo oboje alebo len Xanax ? 🙂
@andy_tami Môžem sa spýtať aké lieky si brala počas tehu ? 🙂
@simona_simi ahoj, uff no bolo to už dávno, ale brala som rivotril uplne slabu dávku a druhé si moc nepamätám, ale nejaké slabučké, možno citalopram, fakt neviem-
bolo to pred 7 rokmi , Xanax neviem či sa môže, ten je návykový
@andy_tami Xanax neberiem 🙂 mám ecitalopram a tiež slabučké ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podľa príbalového letáku sa nesmie užívať v prvej tretine tehotenstva a pri dojčení.