Mám sa báť biochemického tehotenstva?

dasi123
15. jún 2021

Ahojte kočky. Týždeň pred menzesom som mala už jasné pozitívny test. Otehotnela som pravdepodobne dva dni po ms. Viem že je to skoro a bojim sa biochemického tehotenstva. Citala som, že vtedy čiarka slabne. Dnes som mala dostat ms ale zatiaľ nič. Myslíte že sa už môžem prestať báť? 🤔 Fotím test spred necelého týždňa a dnes. Čo myslíte?

diaalex
15. jún 2021

@dasi123 a robila si si test z ranného mocu? Môže byt, že za par dni dostaneš ms 🙁

luluska1234
15. jún 2021

@dasi123 ta slabšia čiarka je z pred týždňa a silnejšia z dneska?

dasi123
autor
15. jún 2021
dasi123
autor
15. jún 2021

@diaalex áno oba z ranného moču cca okolo 8.00

luluska1234
15. jún 2021

@dasi123 tak to znamená ze tie čiarky silneju nie?🙂 skus kúpiť digi keď chceš mať istotu. Mne 3dni pred MS digi ukázal 1-2tt. Držím palce

martinaju
15. jún 2021

@dasi123 veď keď je vrchny z pred týždňa a spodný z dnešku čiarka tmavne to znamená, že to nebude biochemicke tehotenstvo ale normálne prosperujúce tehotenstvo zavolaj doktorovi a objednaj sa. Povieš, že máš pozitívny test kedy si mala poslednú ms alebo koľko dní ti ms mešká prîpadne v ktorom týždni si a oni ta objednaju aby bolo už niečo vidno. Držím palce.

dasi123
autor
15. jún 2021

@martinaju ďakujem veď práve preto ale nechcem ísť skôr ako v 6tt. Len som chcela vedieť či sa niekomu tu stálo že by mal tak pozitívne testy a dostal ms prípadne neskôr. Nechcem sa tešiť dopredu ale takto sa začnem možno až v 7tt. 🙃

dasi123
autor
15. jún 2021

@martinaju A inak ja nemám žiadne ale že absolútne žiadne príznaky tehotenstva. Keby nemám test ani neviem a to som vždy mala pms so všetkým čo k tomu patri

deti95060810
15. jún 2021

@dasi123 tehu príznaky? to by si chcela nejak skoro.... 😉
Tehu príznaky nastávajú niekedy až okolo 6 tt, alebo ani vôbec nie - mne sa stalo pri dcérach , že žiadne tehu príznaky som nemala....

mattkapd
15. jún 2021

@dasi123 držím palčeky.. Tak stať sa môže proste proste tie prve 3 mesiace sú na prírode.. Ja som druhé tehotenstvo o bábätko prišla v 9tt a to som sa teda nebála že by sa niečo mohlo stať..

sense
15. jún 2021

To mas uz peknu kolajnicu...a priznaky mat nemusis....kazda zena je ina

daom
15. jún 2021

@dasi123 vies co, lepsie je niekedy necitat. Ja som to tiez citala a robila som si testy ako sprosta, jeden silny, dalsi slaby, porovnavala... Tiez som myslela na najhorsie, ale lepsie je pockat aj ked viem, ze je to tazke. Drzim ti palce, nech sa to vydari✊

martinaju
15. jún 2021

@dasi123 gynekológ ťa zbytočne skoro ani neobjedná.
Ano stať sa môžr hoci čo ale netreba rozmýšlať nad zlým. Treba veriť, že všetko dobre dopadne. A príznaky nemusíš mať absolútne žiadne.

dasi123
autor
15. jún 2021

@daom no veď práve. Iba čítam a čítam a potom sa už ani neviem tešiť. iba rozmýšľam rozklepana ako srnka na diaľnici a čakám čo sa prvé poserie.

srdiecko99
15. jún 2021

Dobrý deň som tu nova a chcem sa opýtať zajtra mám dostať ms... S priateľom sme sa snažili o mini počas plodných dní a deň po ovu žiaľ práve ovu sme spolu nič nemali nakoľko bol dlho v práci mám už asi týždeň strašne bolestivé prsia na dotyk a aj podbrušku ma boli ako na menzes.... No ale dnes som si spravila baby test maybebaby a negatívny mate sním skúsenosť myslíte že to už mám vzdať alebo je ešte nejaká šanca ďakujem 🤗

luluska1234
15. jún 2021

@dasi123 ja mam 2cm bábätko som v 9tt+1 a príznaky som nemala žiadne iba podbruško boli troška, takže sa nestresuj, samozrejme nepi nefajči a v kľude počkaj na vyšetrenie 🙂 držím palce

amelie2017
15. jún 2021

Tak mne ukazal aj digi krasne pozitivne a biochemicke to nakoniec bolo. Nikdy nevieme, co sa stane. Myslim, ze trosku strach alebo obavy ma kazda zena, ale tomu sa nevyhneme. Uzivaj si pritomnost a nemysli na zle veci.

martinaju
15. jún 2021

@amelie2017 tak samozrejme že pri biochemickom ukáže aj digi test. Ale pri biochemickom začne test slabnuť jej zatiaľ neslabne ale silnie tak treba aby verila a užívala si to čo je. Strach už bude mať do konca života ale treba ho mať s mierou. Treba bublinke veriť.

srdiecko99
15. jún 2021

Dievčatá ozaj mi nemôžete pomôcť aspoň tou radou

martinaju
15. jún 2021

@srdiecko99
Test môže a nemusí ukázať pred ms ale tiež aj pár dni po očakávanej ms.
Testy rob z ranného moču. Tie príznaky môžu byť aj tehotenstvo aj prichádzajúca ms. Nikto ti tu nepovie. Je to 50/50. 🤷🏽‍♀️

sense
15. jún 2021

@srdiecko99 počkaj 2 dní a ak ms nepríde sprav test opäť... Teraz je to také 50/50

srdiecko99
16. jún 2021

@sense @martinaju dakujem

srdiecko99
16. jún 2021

@martinaju myslíš ze keď mam dostať dnes ms by ukázal test niečo

martinaju
16. jún 2021

@srdiecko99 niekomu ukáže už pred očakávanou ms. Ono to je individuálne rovnako ako to že si mohla mať posunutú ovuláciu. 🤷🏽‍♀️ Počkala by som 2 dni keď nepríde ms skús test.

srdiecko99
16. jún 2021

@martinaju radšej dobre ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre