Ahojte kočky. Týždeň pred menzesom som mala už jasné pozitívny test. Otehotnela som pravdepodobne dva dni po ms. Viem že je to skoro a bojim sa biochemického tehotenstva. Citala som, že vtedy čiarka slabne. Dnes som mala dostat ms ale zatiaľ nič. Myslíte že sa už môžem prestať báť? 🤔 Fotím test spred necelého týždňa a dnes. Čo myslíte?
@dasi123 ta slabšia čiarka je z pred týždňa a silnejšia z dneska?
@luluska1234 ano
@dasi123 tak to znamená ze tie čiarky silneju nie?🙂 skus kúpiť digi keď chceš mať istotu. Mne 3dni pred MS digi ukázal 1-2tt. Držím palce
@dasi123 veď keď je vrchny z pred týždňa a spodný z dnešku čiarka tmavne to znamená, že to nebude biochemicke tehotenstvo ale normálne prosperujúce tehotenstvo zavolaj doktorovi a objednaj sa. Povieš, že máš pozitívny test kedy si mala poslednú ms alebo koľko dní ti ms mešká prîpadne v ktorom týždni si a oni ta objednaju aby bolo už niečo vidno. Držím palce.
@dasi123 tehu príznaky? to by si chcela nejak skoro.... 😉
Tehu príznaky nastávajú niekedy až okolo 6 tt, alebo ani vôbec nie - mne sa stalo pri dcérach , že žiadne tehu príznaky som nemala....
To mas uz peknu kolajnicu...a priznaky mat nemusis....kazda zena je ina
Dobrý deň som tu nova a chcem sa opýtať zajtra mám dostať ms... S priateľom sme sa snažili o mini počas plodných dní a deň po ovu žiaľ práve ovu sme spolu nič nemali nakoľko bol dlho v práci mám už asi týždeň strašne bolestivé prsia na dotyk a aj podbrušku ma boli ako na menzes.... No ale dnes som si spravila baby test maybebaby a negatívny mate sním skúsenosť myslíte že to už mám vzdať alebo je ešte nejaká šanca ďakujem 🤗
@dasi123 ja mam 2cm bábätko som v 9tt+1 a príznaky som nemala žiadne iba podbruško boli troška, takže sa nestresuj, samozrejme nepi nefajči a v kľude počkaj na vyšetrenie 🙂 držím palce
Tak mne ukazal aj digi krasne pozitivne a biochemicke to nakoniec bolo. Nikdy nevieme, co sa stane. Myslim, ze trosku strach alebo obavy ma kazda zena, ale tomu sa nevyhneme. Uzivaj si pritomnost a nemysli na zle veci.
@amelie2017 tak samozrejme že pri biochemickom ukáže aj digi test. Ale pri biochemickom začne test slabnuť jej zatiaľ neslabne ale silnie tak treba aby verila a užívala si to čo je. Strach už bude mať do konca života ale treba ho mať s mierou. Treba bublinke veriť.
Dievčatá ozaj mi nemôžete pomôcť aspoň tou radou
@srdiecko99
Test môže a nemusí ukázať pred ms ale tiež aj pár dni po očakávanej ms.
Testy rob z ranného moču. Tie príznaky môžu byť aj tehotenstvo aj prichádzajúca ms. Nikto ti tu nepovie. Je to 50/50. 🤷🏽♀️
@srdiecko99 počkaj 2 dní a ak ms nepríde sprav test opäť... Teraz je to také 50/50
@martinaju myslíš ze keď mam dostať dnes ms by ukázal test niečo
@srdiecko99 niekomu ukáže už pred očakávanou ms. Ono to je individuálne rovnako ako to že si mohla mať posunutú ovuláciu. 🤷🏽♀️ Počkala by som 2 dni keď nepríde ms skús test.
@martinaju radšej dobre ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dasi123 a robila si si test z ranného mocu? Môže byt, že za par dni dostaneš ms 🙁