Mám problémy so žlčníkom a čakám štvrté dieťa

emma323
28. jún 2021

Ahojte, včera som tu pridala diskusiu o Tom že má trápi žlčník, tak Vám idem oznámiť ako to dopadlo. Pohadzovali si ma dnes traja lekári ako horúci zemiak. Najprv som volala na gyndu. Tam mi povedali, že je to veľmi nebezpečné. Že mám zvážiť tehotnost, je to moje 4 bábo. Tak mi povedali aby som šla za chirurgom . Šla som. Ten mi povedal citujem: Pani, a do postele s mužom ste prečo liezla? Pozerám naňho ako puk, mi povedal šak to už je 4 dieťa, trebalo vám to? Normálne som sa začala hanbiť ženy, za to že som tehotná. Poslal ma na gastro. Na gastro mi povedali že tehotným sa v žiadnom prípade nerobia gastro vyšetrenia.Takze záver...musím to vydržať zo záchvatmi, držať prísnu diétu. Čo je horšie že sa hanbím za to že čakám štvrté dieťa, mám ešte 1,5 ročnú dcérku také ďobko malé chodím do zamestnania, a hanbím sa to oznámiť aj v práci

janai1
28. jún 2021

@emma323 tak toto sa naozaj nemáš za čo hanbiť 🤗 Zmeň lekára a držím palce nech to dobre dopadne

malinovka333
28. jún 2021

@emma323 a naco ta poslali na gastro? a dovod preco toto povedal chirurg? cele divne mi to pride, inak zlcnik operuju aj tehotnym,

leuska15leuska15
28. jún 2021

@emma323 ahoj, manžel robí na záchranke a denne stretáva doktorov volov. Netráp sa, nemáš sa co hambit ty, ale ten doktor, čo ti to povedal. Aj ja chcem 4 deti, to je tvoa osobná vec

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
28. jún 2021

niektori lekari by mali zvazit zmenu profesie - to co je za hlasky? ty sa teda rozhodne ale rozhodne nemas za co hanbit!

michellia
28. jún 2021

Ty sa nemas preco hanbit, oni by sa mali ako sa k tebe spravali!

tinka8512
28. jún 2021

Tak toto je neskutocne ak jeden lekar, vysokoskolsky vzdelany clovek toto a takto vypusti z huby s prepacenim.Tiez mam 5 deti 🙂 drzim palce a vydrz!

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3vita
28. jún 2021

Nečítala som diskusiu zo včera ale ak ti toto takto dr. povedal tak je to pekný kretén. Na čo si liezla s mužom do postele? To si čo dovoľuje? Joj ja by som mu dala.. 🤬

hennyinnsbruck
28. jún 2021

Tvoje problemy mat🤨 co koho do toho pre boha
Mas Problemy so sebavedomim ked sa to hanbis v praci oznamit?

21oktober
28. jún 2021

Takýchto ľudí sa treba naučiť správne odpálkovať . Mne kedy si povedal gynekológ že kam sa to " trepem ! " rodiť do iného mesta , kde v našom meste je pôrodnica a na kom sa majú tí mladí lekári učiť . Mu vravím však nech sa učia na vašej žene, mame a máte už aj dospelé dcéry nech sa učia pri ich pôrodoch . Sklapol a už nikdy mi nič viac nepovedal , inak je to čo sa týka odbornej stránky dobrý lekár len taký málo empatický .

bimbambim
28. jún 2021

To je tvoja osobná vec koľko máš deti .Keby si čakala ôsme on sa o to starať nebude .Nemáš sa za čo hanbiť proste sú taký ľudia .Pracujem s ľuďmi a tiež mi rozum zástava čo všetko vedia vypustiť s pusy.A mňa v tej chvíli ani nenapadne reagovať.Inde k lekárovi nemáš ísť šancu ,že by ťa prezrel?

oli18
28. jún 2021

@emma323 ty si si zmenila profil? Medzitym mas uz babatko?

patus_2
28. jún 2021

@emma323 ty sa nemáš zaco hanbiť a na lekára by som za takéto správanie v momente podala staznost a ešte by som mu asi aj niečo pekné od srdca povedala.

0silvia0
28. jún 2021

@oli18 aj ja si ju pamatam, neviem si spomenut na nick

emma323
autor
28. jún 2021

@oli18 Ahoj, nie nezmenila, len som na chvíľku odišla z modrého koníka, potrebovala som sa dať psych. Do kopy. No neplánovanú som otehotnela teraz keď sa mi kariéra rozbieha a zas som trošku v soku

0silvia0
28. jún 2021

@emma323 nemala si nick lauriema alebo tak nejak?

bluka2
28. jún 2021

Huh, to aký sedlák doktor je. Čo si to dovoľuje!

emma323
autor
28. jún 2021

@0silvia0 anooo

emma323
autor
28. jún 2021

@janai1 Ahoj veľmi pekne ti ďakujem, vieš bojím sa že je to hamba tak skoro otehotnieť po treťom dieťatku proste mám v tom chaos

emma323
autor
28. jún 2021

@malinovka333 Na gastro ma poslal lebo keď som v marci bola u neho dal mi tabletky Helicid čo si na žalúdok od vtedy som problém so žlčníkom nemalá tak on si myslí že mám problém so žalúdkom. Ale nevieš ak som bola na ultrazvuk a našli mi kamene, tak nevideli by aj problém so žalúdkom?

stevvvka
28. jún 2021

@emma323 kašli na lekára, ja si vždy poviem, že asi nemá svoj deň a neriešim. Ak by sa to opakovalo, zmením doktora.. Ja teda chodím na gastro aj ako tehotná, na kontroly, takže je blbosť ze tehotné na gastro nechodia. Mala som problémy s pecenivymi testami, pri prvom tehu strašný problém, posielali ma po pôrode na operáciu žlčníka, ale ja som nemala ani bolesti ani záchvaty. Nešla som. Teraz sú výsledky síce stále mimo normy ale oveľa oveľa lepšie. Pomocou liekov samozrejme, ale asi pol roka som lieky nebrala a nezhorsilo sa to, veľa urobila psychika. Asi to bolo aj stresom....

emma323
autor
28. jún 2021

@leuska15leuska15 Ahoj, mne to prišlo od veci od neho. Som ostala ako obarena

emma323
autor
28. jún 2021

@hettinka Vieš ja mám fakt asi nízke sebavedomie

emma323
autor
28. jún 2021

@petamich
@michellia
@tinka8512
@evamarek77
@3vita
@hennyinnsbruck no dievčatá asi nie asi ale určiteam problém so sebavedomím. Veľmi ma to zamrzelo, čo mi doktor povedal, ale isto to bolo aj preto že som romka, myslím že k bielej by si toto nedovolil
@21oktober
@bimbambim

emma323
autor
28. jún 2021

@stevvvka Ahoj, ďakujem ti za reakciu. Dnes mi to prišlo tak že nikto si môj stav nechce vziať na triko, cítim sa unavená, vyčerpaná. A bojím sa

martul
28. jún 2021

@emma323 ále povedal, aj bielej.....

emma323
autor
28. jún 2021

@martul myslíš? Nechcem si domýšľať len mi to tak prislo

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
28. jún 2021

@emma323 mne sa to stalo pri,, treťom" nič mi nebolo len obyčajná preventívka! A moja doktorka že to načo vám bude? A ja že to je len začiatok 😁😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre