Ahojte ..prosím.vas poraďte mi ....robila som si trhu test a vysli mi dve čiarky takže vyzerá že som tehotná ale stále ma pichá dolu v podbrušku ale všade nie len na jednej strane alebo sa mi to presúva raz jedna raz druhá
.väčšinou keď niečo robím tak potom...je to tehotenstvom alebo mám nejaký zápal alebo čo? Objednaná som až na 16 októbra a stymto nemám skúsenosť keďže Prvé trhu som bola po ivf a mala som trošku iné starosti a. Bolesti 🥴..vďaka za pomoc
pokia nekrvacas a bolesti nei su neznesitelne, tak by to malo byt ok. v tehu sa vyskytuju rozne bolesti podbruska, ja som ich mala tiez a cele tehu a neskor aj v nadbrusku. tkaniva sa musia velmi ryhclo prisposobovat a to boli.
Ďakujem pekne ...potrebovala doma a len uistiť keďže sa s manželom dosť teraz obávame..je to zázrak že sa nám podarilo vôbec niečo takéto keďže sance boli úplne mizivé ...a ako hovorím ja som pri prvom tehotenstve mala vseliake bolesti a všeličo som si pretrpela ale toto som.nemala ani chvíľku. 🙈🙈tak budem pokojná teda ...úplne neznesiteľne to nieje len nepríjemné ..☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. Ja som mala tiež bolesti a pichanie v podbrušku. Teraz som 22tt a ešte stále sem tam mam také popichovanie. Ale intenzívne som mala do 12tt. Ale ak sa ti niečo nezdá tak zavolaj Dr. Možno ťa zoberie skôr. Ale mne povedal keď som mu to hovorila ze je to normálne.