8.9. Hcg 890 čiže sedi na 5tt, včera plod 1,3 cm sedi na 7tt. Srdiečko bije. Ale asi to nebude v poriadku však? Co si o tom myslite ?
Nie je dôležité co si o tom myslíme my, ale lekár, nemyslíš?
@avakona doktorka vyzerala skôr, že mi nechce ešte povedať zle spravy, neviem prečo možno si to len nahováram, dala mi o 2 týždne ďalšiu kontrolu. Je tu veľa žien, zo skúsenosťami zato som napísala sem. Lebo ja ani neviem, či sa mám tešiť
@anjelicek26 ďakujem za povzbudenie
Však to cca vychadza že teraz si v 8.tyzdni, nie?
Pokial bije srdiecko tak je dobre. Isla by som podla toho.
Neviem, ske su spodne hladiny hcg na ktory tyzden - ked sa chces tryznit, tak si pohladaj, ale nic tym nezmenis.
Aj tak budes dufat, ze bude vsetko ako ma byt do dalsej kontroly. Preto sa netrap, bijuce srdiecko je, ak sa dr k.tomu inak nevyjadrovala tak to nechaj tak a uvidis.
Drzim palce.
@veselo_neveselo dakujem
@pink_lady no cca asi áno, ale podľa menzes nie
Prosim ta, neries nejake hodnoty, dolezite je, ze bije srdiecko.
Moj bol akoby mensi ako mal byt a v polke mi upravovali TP na skorsi.. ( co aj zas sedelo podla mojim vypoctov)..
Tie merania su dost skreslene, nepresne..
Kedy si mala posledny a kolkodnovy cyklus máš?
Tak potom sa nemozes riadit menstruaciou ale kludne mozu ist aj 3tyzdne dole
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
1,3cm sedi na 8.tyzden.. tabulkovo 7+4... hcg 890 je tabulkovo aj v 4.tyzdni... mas medzi tym mesiac, srdce bije... nehadz flintu do zita... este nie ...