Mám cystu na vaječníku. Ako budem rodiť?

domininini
17. aug 2021

Ahojte mal niekto podobný problém ako ja ? Dr mi pro vyšetrení našiel cystu na vajecniku zevraj neprasknuty alebo zle prasknutý folikul pri ovulácii .. myslite sa môžem normalne rodiť či bude nutný cisársky ? Ďakujem 🙂

miskamicha
17. aug 2021

@domininini stale moze prasknut... treba sledovat...to uz musi zhodnotit tvoj lekar ze co a ako s porodom

anjelicek26
17. aug 2021

Ved mas este 18 tyzdnov do porodu... moze sa kludne vstrebat... aka je velka? Ja som mala 6cm velku na zaciatku tehu a vstrebala sa v 14.tyzdni pri synovi...

domininini
autor
17. aug 2021

@miskamicha Nemá vnútri tekutinu, bola som aj u Grochala povedal že to nieje nic vážne len neprasknuty folikul no uvidíme zase dnes

domininini
autor
17. aug 2021

Cysta má 2,5x2,4cm

monro
17. aug 2021

Mne našli cystu na vaječníku na sono v 12tom týždni. Po pôrode bola skolabovaná. Rodila som normálne.

miskamicha
17. aug 2021

@domininini maa este kopu casu do porodu 🙂 to sa musi este aj male otocit ak je nahodou KP😊😁

kiki68
17. aug 2021

Prinajhorsom ju vezmu pri alebo tesne po porode. Zalezi co sa z toho vyklube. Ale to je mala cysta a asi neskodna

domininini
autor
17. aug 2021

Už nieje ziadna všetko ok 🙂 pekne sa vstrebala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre