Ahojte mal niekto podobný problém ako ja ? Dr mi pro vyšetrení našiel cystu na vajecniku zevraj neprasknuty alebo zle prasknutý folikul pri ovulácii .. myslite sa môžem normalne rodiť či bude nutný cisársky ? Ďakujem 🙂
Ved mas este 18 tyzdnov do porodu... moze sa kludne vstrebat... aka je velka? Ja som mala 6cm velku na zaciatku tehu a vstrebala sa v 14.tyzdni pri synovi...
@miskamicha Nemá vnútri tekutinu, bola som aj u Grochala povedal že to nieje nic vážne len neprasknuty folikul no uvidíme zase dnes
Cysta má 2,5x2,4cm
Mne našli cystu na vaječníku na sono v 12tom týždni. Po pôrode bola skolabovaná. Rodila som normálne.
@domininini maa este kopu casu do porodu 🙂 to sa musi este aj male otocit ak je nahodou KP😊😁
Prinajhorsom ju vezmu pri alebo tesne po porode. Zalezi co sa z toho vyklube. Ale to je mala cysta a asi neskodna
Už nieje ziadna všetko ok 🙂 pekne sa vstrebala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@domininini stale moze prasknut... treba sledovat...to uz musi zhodnotit tvoj lekar ze co a ako s porodom