Mám bolestivé tehotenstvo

23. okt 2020

Ahojte poradíte mi nejaké vitamíny v tehotenstve ja od začiatku tehotenstva trpim jak pes najprv infekcie potom to prestalo teraz zase ďalšia ešte do toho ma lekár podozrenie na infekciu močových ciest teraz začínam byt chorá boli ma v krku a podobne mne nič nebolo teraz ako som v tehotenstve stále niečo

anile12
23. okt 2020

No každá to ma inak a každej zábera niečo iné. Ja som mala infekciu na začiatku tehotenstva a bola spôsobená tým ze som si užívala kúpanie v teplej vode. Čiže od vtedy sa len sprchujem a zatiaľ mam od infekcie pokoj čiže možno aj ty sa vývaru kúpeli skus len sprchu. Alebo potom nejaké probiotika vyskúšaj. Na močové cesty skus preventívne aspoň každý druhý deň vypiť urologicky čaj pripadne urinal sa môže.

majamat
23. okt 2020

no tehu veru nie je taka prechadzka ruzovou zahradou,a ko sa mnohi domnievaju, hlavne casto muzi.
ja som chora v tehu moc nebola, ale teda bola som ON koli krvacaniu a aj veku a tak som mala malo pohybu. snazila som sa vselico vymysliet, aby som mohla trochu von, no stale sa nedalo. a do konca tehu som vyuzivala kazdu jednu prilezitost, ist von, nakupit vybavu a pod. mala som dost velke brusko, postupne som dost stuhla, nevedela som sa postavit zo zeme, bola som nenormalne tarbava, boleli ma vsetky slachy v slabinach a podbrusku, bolelo ma brisko, co sa mi vsetko natahovalo, ako prieduskarka som mala problem s dychom, tiez palenie zahy, bolest bedrovych kbov, bolest lonovej spony. no posledny trimester bol fakt zabijak.
ale my zeny zvladneme vsetko, drzim palce. ❤

nikpa
23. okt 2020

Zrejme máš oslabenú imunitu. Ja som mala pri oboch tehu v kuse zapálené hrdlo, mykózu, kútiky na ústach. Vraj som to mala tiež kvôli oslabenej imunitne z tehu. A naozaj neskôr to všetko samé odznelo. Nasad si vítamim C a D.

marrilyn
23. okt 2020

@nikpa na C-cko by som si v tehotenstve davala pozor. Znama si prechladnutie v tehotenstve liecila zvysenymi davkami C-cka a maly sa narodil s usadeninami na oblickach. Lekar ju za to riadne sfukol..

nikpa
23. okt 2020

@marrilyn tak nekupuj si hneď 1000 ale slabšie. A celkovo treba podporiť imunitu aj stravou.

florianabotosova
23. okt 2020

@marrilyn ja beriem C-cko 500mg ted a celaskon 2tbl denne a radcej som si pozrela pribalovy leták a bolo písané že sa nesmie prekračovať denná dávka.

autor
23. okt 2020

Mne známa poradila na tie kvasinky a podobne že mam prestať jesť nezdravé veci a sladkosti čo ja som naozaj jedla hlavne sladkosti stále ale teraz keď som tehotná som mala viac chuť na nezdravé jedla tak som si ponakupovala ryby a take zdravšie veci aj na nete som našla a hlavne ovocie zeleninu budem dávať teraz všade tak možno mi to trosku tu imunitu posilní aj dnes som robila pstruha pečeného zo zemiakmi cesnakom cibuľou jablkami a cesnakovú polievku

marrilyn
23. okt 2020

Na kvasinky by mohli pomoct aj nejake kvalitne probiotika a hlavne teda vynechat cukor

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre