Ahojte,
15.10. som mala poslednú menštruáciu. 27.10 som opäť špinila asi 5 dní. 3.11. som mala teploty nad 39. Crp 80, a navrete uzliny brala som ATB 10 dní.
Mala som tam lieky aj od bolesti ako Ibalgin a panadol. 21.11. som mala preventívnu u gynekológa, spomínala som mu spinenie. Povedal že ak sa to zopakuje mám sa ozvať že to budeme riešit ale že to mohla zapríčiniť aj tá choroba. Každopádne som myslela že som pred menzesom a on povedal že na menzes to nevyzerá Jožka hladina endometria len 6 MM. Tak som si povedala asi sa to tou chorobou a ATB poposuvalo. 3.12. som začala opäť špiniť jeden deň viac jeden deň menej ...špinila som už 9 deň tak som v pondelok išla volať sestričke nech mi dá termín, ani neviem prečo urobila som si tehotenský test, že keby sa má pýtala na tehotenstvo nech poviem že nie a neklamem. Lenže na teste hneď vyskočili koľajnice. V stredu som išla ráno hneď k doktorovi a hovorí áno ste tehotná surinka 5 mm. Pre mňa šok, ale hovorím si to dáme a aj muž tak. V pondelok sme boli dohodnutý na kontrole, a aj odber krvi. Dutinka 7 MM bez akcie veľkosť zodpovedá 5 tt. Ale nepáčil sa mu tvár vacka že žĺtko je veľmi veľké na tu dutinku. Dal mi papier do nemocnice. V nemocnici odber hcg 3740 a sono ( nič moc nevideli ) kontrola dnes v stredu ...dnes hcg 3864 a sono GS 12 MM a našiel tam zárodok/ plod crl 1.2 mm sono robil MUDr Cunderlik,.čiže naozaj kapacita jeho záver je zamknutý potrat keďže hcg narástlo len tak málo a podľa menštruácie a všetkého je to bábo menšie a nie je ani vlastne v 6 tt čo je dnes vidieť akciu srdiečka. Čiže zajtra mám ísť na príjem ale aj tak si nejsem istá či robím dobre.
Kým nespinis ja by som ešte týždeň počkala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nárast je ozaj minimálny, keďže hcg by sa malo cca zdvojnásobiť. Mala si sa ho opýtať, či môžeš ešte počkať a prísť na kontrolné sono.