Ahojte... som po jednom potrate ,tak preto mam obavy..
Poslednú menstruaciu som mala 26.11. A 14.12..som mala ovulku aj s ovitrelle.. dnes som bola na kontrole a podĺa doktora som mala byť 11tt.. Lenže plod ma 32mm a napísané že zodpovedá 9tt a 6... ze o týždeň na kontrolu ? čo to znamená ? Že pomaličky rastie ? Mate podobnú skúsenosť ? Ďakujem vám všetkým vopred za odpoveď
Ja som otehotnela v septembri. Ku GYN som išla keď som bola v 6tt (podľa meškajúcej MS). Podľa ultrazvuku bolo bábätko v 4 TT. Další mesiac to iste. Podľa ms som mala byt v 10 TT ale podľa ultrazvuku ukazovalo 8 TT. Až ten další krat, po ďalšom mesiaci ukazoval ultrazvuk cca rovnaký dátum pôrodu ako podľa ms. Nejako som to neriešila, doktor to nijako nekomentoval.
to netreba brať ani príliš vážne... týždeň , dva úplne v pohode....moje boli raz menšie, raz väčšie - kto vie ako to lekár pozeral...
@amy1122 mne tiež hovorili že syn je o týždeň pozadu nakoniec sa narodil s mierami 53 CM 4300g . dcéra bola zase popredu a mala 49cm a 3140 g ono ani merania nie je na stopercent presne
Ďakujem vám veľmi pekne ❤❤
si 9.týždeň + 6.deň, to znamená, že si posledný deň 10. týždňa zajtra začínaš 11. týždeň, takže nemaj obavy, bábo je presne také veľké aké má byť. A 1-2 dni na ultrazvuku je nič, ja bežne mám 4-5-6 dňový rozdiel zakaždým.
Dobré ránko prajem. Gratulujem k tehotenstvu. Nestresuj všetko je v poriadku. Od termínu ovu môže sa termín líšiť do 14dni plus mínus. Takže žiaden stres a pekne a kľudné tehotenstvo prajem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@amy1122 áno, celé tehotenstvo bola o vyše týžden menšia, v 9m dobehla o týždeň väčšia zas a narodila sa 3730 😀