Ahojte, zacinam 35 tt a desi ma ako malo citim pohybh.
mala som poradnu minuly tyzden stvrtok a bolo vsetko ok, srdiecko aj prietoky , ale mam nejake mensie komplikacie ktore mam ale kompenzovane liekmi ( vysoky tlak, chudokrvnost a teraz ponovom zle pečeňove testy) . prosim, ak su tie pohyby len naozaj 3-4x denne aj to slabucko je to zle? alebo na tento tyzden normal.. pytala som sa gynekologicky ale napriek tomu ze sa hybe len menej a ma dobre prietoky ma okrikla ze ked sa nieco taketo budem co i len pisat uz aj ma posiela na hospitalizaciu. zajtra idem znova krv, samozrejme ak bud treba polezim si v nemocke len sa chcem
spytat nazory a skusenosti aj vás, najlepsie niektoru ktora je v rovnakom tyzdni. Dakujem
No mne sa obe deti v tomto tt este riadne hemzili. Az uplne na konci 39-40tt to bolo menej, ale urcite viac ako 3-4 krat za den. Spytaj sa na to Dr, neviem preco a ako ta okrikla, ale ak to podla nej nie je v poriadku nech ta posle do poradne do nemocnice na rizikove (aspon u nas to tak funguje) a oni to budu vediet lepsie zhodnotit.
Ked iba takto tak ist rovno do nemocky, natocia hned CTG a ked vyjde zle, tak to hned pekne smiknu cisarom. Kamosova zena takto behom pol hodky bola na sale, tiez deti malo citila, islo p dvojicky. Nestihla sa ani odlicit, len ju rychlo nejak pripravili. Deti su v poriadku. Ja som chodila na CTG kazde tri dni a tiez ho museli aj budit nejakym bzuciakom prilozenym k bruchu. Keby to nezabralo, tak ide hned von. Mna na to hned tak nejak psychicky pripravili a pytali sa, ci suhlasim so sekciou v pripade zleho vysledku
Akoze uz ma dieta aj menej priestoru... moje neboli nejaki futbalisti...
Ak nemas doma malicke dieta, o ktore sa nutne musis starat ty, tak by som sa dala hospitalizovat skrz problemy, ktore spominas. U mna nic nenasvedcovalo, a dcera zomrela.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne dala taku tabulku, ratat si rano na obed a vecer vramci nejakej polhodinky ked sa hybe pocet pohybov, to potom zratat dokopy, vynasobit 8 a ked vyjde viac ako 100, tak je to ok