Málo plodovej vody v 39. týždni

puli9
17. jún 2022

Ahojte som v 39tt a mám minimálne plodovej vody, ležala som štyri dni na sledovaní, kde som mala všetky vyšetria v poriadku až na tu vodu ktorej bolo opäť ešte menej, tak má ešte pustili domov, termín mám o päť dni a v pondelok mám ist na kontrolu, krčok mám úplne zavretý tak mi nechceli davat ešte vyvolávačku, voda mi neodtekala ale sa nevytvára, dnes mi však začal taký slabunko zlty až bieli vytok bojím sa či to nemôže byt odtekajuca voda ktorej mám už aj tak veľmi malo, v pondelok mám kontrolu neviem či čakať alebo ist opäť naspäť aj keď má vcera pustili ☹️Má niekto podobnú skúsenosť ?

jazula
17. jún 2022

@puli9 Nemám podobnú skúsenosť, ale ak sa ti čokoľvek nezdá, radšej na tú pohotovosť choď. Keď som bola na pohotovosti s blbosťou a som sa im za to ospravedlňovala (bolo mi to trápne, že preháňam), sami mi povedali, že radšej 10 krát prísť zbytočne, ako raz neprísť, keď treba… Držím palce.

evivb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaalex
17. jún 2022

@puli9 a neodchádza ti náhodou zátka?

ildiko36
17. jún 2022

@puli9 tiež si myslím že to je zatka, to daake 2-3dni pred pôrodom môže odchádzať, a niekedy môže byť s prímesou krvi,nezlakni sa.Ale musí hodne odisť aby ti praskla voda.

puli9
autor
18. jún 2022

@ildiko36
@diaalex
@evivb
Tak nakoniec ako som dopisala správu mi odtiekla naraz všetka voda, okamžite som sla do nemocnice tu čakáme na kontrakcie ktoré sa ani po 12hodinach nedostavili a som úplne zatvorená, dostala som antibiotiká a doktorka povedala že do ďalších 12tich by som mala porodiť, dufam že to bude tak a nebudú to nejako naťahovať 🙏

evivb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ildiko36
18. jún 2022

@puli9ri pri druhom pôrode,keď mi odtiekla voda a vôbec som nemala 2hod.bolesti, mne Primar povedal ked nenastanú bolesti do 12h vyvolajú pôrod lebo tam už hrozí infekcia pre babetko. Na štastie do 7,5 h dom porodila.
Nie som za vyvolavačku lebo to hrozne bolý ale v takom prípade trvaj na tom čim skôr keď uz tych 12h prešlo.
Držím ti moc palce, potom napíš ako ste to zvladli a či ste obaja v poriadku❤️

kiki68
18. jún 2022

@puli9 Tak este budu cakat a potom cisarak jedine. Tak ci tak do par hodin porodis.

christina312
18. jún 2022

@puli9 joj.. držím palce ♥️

puli9
autor
20. jún 2022

@ildiko36
@kiki68
@christina312
Tak nakoniec pôrod nenastal ani do 12hod tak mi zaviedli tabletku na vyvolanie bolo rano 6hod sobota s miernymi bolesťami sa to dalo vydržať do 16:00, potom boli bolesti neznesiteľne , neprajem nikomu, samozrejme zatvorená, veľmi pomalí som sa otvárala čože pôrod bol hrozny, 2 minútové kontrakcie skoro do rana, po druhej inekci od bolesti 10minutiek kontrakcie to už som bola hotova, nepôjdem úplne do detailov ale 4:59 v nedeľu som porodila. Myslím že tomu už nikto neveril. Okrem doktora. Sme radi že to mame za sebou. Sme zdravi. Ďakujeme 🤗

christina312
20. jún 2022

@puli9 wow gratulujem a je mi ľúto že si mala takýto priebeh ale zvládla si to 💪💪💪💪

ildiko36
20. jún 2022

@puli9 na tú bolesť rychlo zabudneš, gratulujem❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre