Málo plodovej vody v 31. týždni

jasminnka
19. máj 2022

Ahojte prosím vás, som v 31tt a dnes mi doktor povedal, že mám viac plodovej vody, ale že inak je všetko v poriadku. Máte s tým skúsenosti? Lebo dosť ma vyľakalo čo som si čítala čo všetko môže byť zle.
Ďakujem 🙂

nikolani
19. máj 2022

@jasminnka ja som mala, po pár týždňoch sa mi to upravilo 🙂 len mi to sledovali a robili kontrolné usg (to už v pôrodnici na predporodnych poradniach)

jasminnka
autor
19. máj 2022

@nikolani Ďakujem 🙂 tak to si mala asi už troška neskôr ako ja. A aj ti k tomu niečo viac povedali? Že prečo alebo tak? A ako často ťa potom sledovi?mňa teraz tiež doktor objednal o dva týždne zasa na kontrolu, dufam, že bude všetko v poriadku

nikolani
20. máj 2022

@jasminnka môj gynekológ mi to zistil z usg cca v 35tt než ma odoslal na poradne uz do nemocnice kde som mala rodiť. Ale predtým mi dosť dlho usg nerobil takže som to tak mohla mať kľudne dlhšie. V nemocnici ma skontrolovali hneď na prvej poradni a potom tuším tiež o dva týždne kontrolné usg. Nič mi nenašli, nič nezistili. Povedali mi že sa to často stáva, že je tej vody viac, a to aj keď nie je žiadny problém. Ani po pôrode sa žiadny problém neukázal 🙂 Jedine mi povedali (kým som jej ešte mala viac) že ak by to už na mňa došlo a odtiekla mi plodová voda tak treba rýchlo do pôrodnice a zbytocne nečakať. Takže držím palce nech sa to aj tebe upraví a všetko prebehne v poriadku 🙂

nikolani
20. máj 2022

@jasminnka teraz pozerám že máš v nadpise "málo" plodovej vody, a v texte otazky "viac" plodovej vody. Ja som mala viac, tak dúfam že ti odpovedám k veci 🙂

jasminnka
autor
20. máj 2022

@nikolani áno áno ja tiež pozerám, že prečo je tam malo plodovej vody ale hej mám aj ja viac takže si odpovedala super 🙂. Ďakujem za info. verím teda aj, že u mňa bude všetko v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre