Ahojte ste tu niektorá ktorá ste v tehotenstve mali veľa plodovej vody a keď ste porodili malo to nejaké následky?
@margita6 ja som mala tiež veľa plodovej vody tiež som si študovala co všetko môže byt zle,brucho som mala veľké ako pri dvojčatá.mala sa mi narodila v decembri zdravá 4.100.
@terezia1105 ja som práveže v 9 mesiaci a bruško mám take ako niektoré v 6om mesiaci že vôbec nie veľké,pribrala som za celé tehotenstvo 12kg preto som sa aj čudovala že doteraz mi nikto nič nepovedal a zrazu🤷🏻♀️ Ale dúfam že bude všetko v poriadku,ďakujem
@margita6 mne to tiež povedali až tuším v 37 týždni.este mi kázali keď mi praskne plodová voda hneď prijst do pôrodnice koli tej vode.nakoniec som prenasala tak pôrod bol vyvolany
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@margita6 ja som mala aj moja mama pri mne, vraj mala brucho ako pri trojickach. Ziadne nasledky, ale ja som mala cez 4kg a aj moje deti boli vsetky velke.