Ahojte baby .
Chcem sa spýtať som pravdepodobne tehotná (pozitívny test) áno pôjdem ku gynekologičke
Ale chcem sa spýtať,že či ste niektorá mala v tehotenstve Celiakiu, extruziu platničky L5/S1 zistená 2022, karpalné tunele na obidvoch rukách .
No ja viem ,že u každej sa vyvíja tehotenstvo rôzne,ale aj tak ako ste boli sledované lekármi častejšie alebo normálne ako bežné tehotenstvo
A či ste rodili spontánne alebo cisársky... Ďakujem 😉
@nikiki29 jej ďakujem budem rada ,ak mi dáš potom odozvu ako si dopadla držím palce nech všetko dobre dopadne...
No ruky ta budu neskutocne boliet, krize tiez
Ja som mala v tehotenstve extruziu,aj herniu 3 krizovych platniciek. Neviem ako je to mozne ale bolo to 9uzasnych mesiacov kedy ma krize absolutne neboleli. Karpaly sice nemam ale ruky ma boleli sialene,najma zapastia az tak ze som sa rano nedokazala ucesat,ani nic udrzat v rukach.preslo mi to az 6 mesiacov po porode
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, mám podobný problém s platničkami a tiež poškodené šľachy v jednom zápästí. Gynekológ ma sleduje štandardne. Rodiť chcem prirodzene, poviem ti v apríli 😅 neurológ mi má dať vyjadrenie či je prirodzený pôrod možný, tam mám ísť teraz v 30tt