MALA STE NIEKTORA Z VAS POCAS TEHOTENSTVA HEMATOM V BRUSKU ?AKO VAS LIECILI?
ja som mala od 6tt, nasadeny duphaston a ascorutin a pokoj na lozku. postupne sa mi vyplavil a v 12tt som este mala dva malicke, ale to uz neohrozovali plod. duphaston a ascorutin musim brat este stale.
Ja so mala, zistili mi ho v 13tt- vtedy som začala krvácať, brala so duphaston a na zastavenie krvácania Dicynone. Krvácala som s prestávkami do 20tt, potom som myslela že sa hematóm vstrebal lebo ho nebolo vidno na UTZ ale bol tam až do pôrodu a pri sekcii pred mesiacom mi to vyčistili.Našťastie malému to nijako neublížilo- ale až do konca tehu som mala kľudový režim
Ja mám hematómy od 6tt. V 6 tt to bolo len špinenie,ktoré po pár dňoch prestalo. V 13 tt som začala dosť krvácať,hneď ma hospitalizovali v nemocnici,dali mi infúziu Dicynone a potom lieky Dicynone a ascorutin. Po 9. dňoch ma prepustili,už som nešpinila,ale ešte v ten istý deň večer som začala opäť špiniť. Tak je tomu až doteraz. Som sledovaná mojím gynekológom. Momentálne neužívam žiadne lieky. Dodržiavam kľudový režim.
Mne zistili velky hematom v na zaciatku 7. tyzdna, zacala som krvacat. Hematom bol velmi velky, takze lekar nariadil Duphaston a Ascorutin v pomerne velkych davkach a pokoj na lozku. Krvacanie mi prestalo okamzite, ale nadalej som dodrziavala pokoj na lozku (to netreba podcenovat).
no mala.. ascorutin, duphaston, magneziove infuzie a lezala som v nemocnici... nastastie vsetko dobre dopadlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som mala. začala som krvácať zhruba tak v 8tt, dali mi potom Ascorutin na doma a v nemocnici ešte nejaké lieky