Mali ste hematón počas tehotenstva?

majkabr
7. máj 2013

Ahojte babenkz mala ste niektorá hematón v tehotenstve ten moj sa nachádza rovno nad miminkom nad gestačným vakom?? Prežilo to Vaše miminko?? Lebo ja krvácam niekedy na hnedo niekedy na červeno.

zuzulica
7. máj 2013

Ja som mala hematóm,ale ja som vôbec nekrvácala.Dr.mi hneď nasadila duphaston a askorutin a kľudový režim a všetko bolo ok,časom sa vstrebal 😉 Ja som okrem hematómu mala ešte syndróm zanikajúceho dvojčaťa.Ale všetko je ok 🙂

trish31
7. máj 2013

Mala,preslo

amelie123
7. máj 2013

mala som v 10 t. dosť veľký, špinila som a hrozil mi potrat. doktorka mi nasadila duphaston a askorutin a tiež úplný kĽud na lôžku. mala som vstať len na wc a sprchu. poctivo. týždeň som ležala, brala lieky a myslela pozitívne. pomohlo🙂

komisakpd
7. máj 2013

to iste ako amelie123 mala som vela hem. spinila som krvacala som..lezala som, nasadili duphaston, ascorutin, kanavit a este dicynone...lezala som do konca 4 mes...mala to chvala BOhu prezila

mircalla
7. máj 2013

Ano, v 8tt mi narobil sarapatu, odtrhol sa, velmi som krvacala, nastastie plod sa udrzal. Potom este lekar videl na sono 2 mensie neskor, ale tie uz boli ok. Krvacala som len asi 2 dni, ked sa odtrhol. Treba kludovy rezim. Tiez som brala utrogestan
Potom uz ziadne problemy, mala som kludovy rezim v 1. trimestri

lina136
7. máj 2013

aj ja som mala.pri obidvoch.a preslo to.kludovy rezim,a tiez som brala duphaston.musis mysliet pozitivne,viem ze to nie je take lahke ale mysli na malicku🙂...tiez sme mali nad gestacnym vakom.a samo sa to vstrebalo🙂a teraz mame zdrave dievcata🙂drzim palce aby si dobojovala🙂vela stastia a zdravia ti prajem🙂

vvia
7. máj 2013

mala. rizikove tehu. krvacanie. kludovy rezim. lieky... mala je na svete

jajka78
8. máj 2013

mam ale dr mi nic nedal, je maly ani som nespinila ani nespinim. ked tak citam, vsetyk daco brali, je tu taka co nic nebrala a preslo?

lenka_b
8. máj 2013

Ahoj, ano mala som. Od zaciatku a v 11 tyzdni som riadne krvacala. A to mi vtedy ''praskol''. Brala som duphaston a teraz koncim 19-ty tyzden a (musim poklopat) nic mi nie je 🙂 Teda aspon vsetko sa zda byt v poriadku 😉

ivetah
8. máj 2013

ano mala, kludovy rezim, nohe hore, duphaston a vstrebal sa 🙂
ale vraj mi ovplyvnil triple testy... takze som mala zle vysledky, isla som na amnio a vsetko dobre dopadlo, babo je OK 🙂

anelehka
8. máj 2013

ahoj,a nie jeden:(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre