Prosím vás, čo znamená, keď doktor mi na vyšetrení 4D zistil, že malému nepracuje ľavá komora? Poradťe mi prosím :(
☹ joj moja to neznie dobre .... ľavá komora je organ ktory ma mat najmohutnejsiu svalovniu lebo ona rozpumpuje krv do celeho tela! Dufame ze budete v poriadku ! Silno vám držime palce !!!
..povedal ti to a co dalej?...odporucil ta niekam na dalsie vysetrenie, pripadne na kontrolny ultrazvuk,? ..urcite ti k tomu este nieco povedal...neboj sa dopredu, tu su myslim este potrebne dalsie vysetrenia, ak ta doktor /4D ti robil asi niekto iny, nie tvoj gynekolog/ nikam neposlal, porozpravaj sa este zo svojim gynekologom urcite to bude riesit a posle ta za odbornikmi a povedia ti k tomu viac...drzim ti silno prsty,nech to zvladnete obaja
ahoj napišem ti moj pribech mi sme tiež čakali babetko bola som v 22 tyždni tehotnosti a tiež na ultrazvuku zistili že babetku nepracuje lava komora to znamenalo že pri porode by zomrelo sme nemali na vyber musela som umelo prerušit tehotenstvo ale to je moj pribech možno sa to da operovat musiš sa iba pitat a pitat držim palčeky nech všedko dobre dopadne .
Ahoj, na tvojom mieste by som sa po porade s tvojou lekarkou vybrala na prenataalne vysetrenie srdiecka babatka do detskeho kardiocentra na Kramare a tam Ti urcite povedia viac. A ked chces pozri sa do temy : srdieckove deti a ich rodicka, kde su maminky srdieckovych deticiek, co maju rozne vrodene vady srdiecka. Drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
smerodatné je, čo je napísané v lekárskej správe. Treba sa poradiť. Nejaké základné informácie tu: http://www.choredieta.sk/index.php/hrudnik-dych...