Mala som boľavé prsia, ktoré sa zrazu zmenšili

12. mar 2022

Ahoj všetkým mam taky problém som 10+3 tehotná a od začiatku mam tvrdé nafúknuté boľavé prsia ešte dnes boli a teraz z ničoho nič proste splaskli a prestali bolieť su zas veľkosťou tam kde pred tehotenstvom, je to normálne takéto zmeny??

ilene22
12. mar 2022

stalo sa mi to iste, vsetko je u mna v poriadku..

aurorastone
12. mar 2022

Tiež som to tak mala a vďaka bohu lebo to bolo hrozne aj blbé obsuchnutie ma bolelo 🙄

autor
12. mar 2022

@aurorastone
@ilene22 baby ďakujem aspoň kľudne môžem spať....

aurorastone
12. mar 2022

Jasne neboj sa babo je v poriadku a hlavne si oddýchni 😊

miskafilipkovab
12. mar 2022

Ja jed som bola druhýkrát tehotna zazila som a aj som vela citla o tom ako v nejakom období proste zena, konkretne vtedy aj ja, lrstane mat pocit ze je tehotná. Tiež ako, pises stratili sa prsia taka zvláštna ulava, nic som ani v podbrusku necítila....
Mam dve zdrave deti. ❤️

ivus32
13. mar 2022

Tak u mňa to bol presný opak prestali sa nalievat prestala som sa cítiť tehotná, išla som pre istotu k lekárovi a jednalo sa zial o MA tehotná som bola 9+4tt a prestalo sa vyvíjať v 6+5tt

lusanko
13. mar 2022

Mne sa presne toto stalo v 8tt, žiaľ tiež MA, ako kočka nadomnou, ale verím, že u teba to tak nebude, každá žena je iná.
Teraz som v 23tt a prsia mám citlivé stále. Daj vedieť, či bude všetko v poriadku. Držím palce. 💓

autor
14. mar 2022

@lusanko tak baby na koniec som išla na pohotovosť včera ale všetko bolo v poriadku, o tri dni idem na kontrolu k svojmu obvodnému tak sa hádam nič nezmení do vtedy. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre