Mal niekto bolesti hlavy, trasenie ruky a zimnicu v 8 tt ?

katulienka8654
17. jan 2020

Dobrý večer. Chcem sa spýtať mal niekto silné bolesti hlavy počas tehotenstva. Tlak je reálne dobrý meriam si ho 3x denne ale popoludní mám silné bolesti hlavy v prednej časti. Dnes dokonca sa mi triasli ruky kým som sa nenajedla a nepila vodu. A pár dní dokonca mi je zima aj pod paplónom síce len chvíľu, kým sa nezohrejem, ale ako keby to bola zimnica. Čo to môže byť? Pred týždňom sme mali s manželom pohlavný styk a potom som ucitila bolesť v oboch vaječníkoch netrvalo to dlho,ale bola to bolesť ako keby ma to stláčalo a od vtedy pociťujem tieto nevoľnosti môže to znamenať koniec tehotenstva? K lekárovi som objednaná v pondelok. Ďakujem pekne za odpovede.

. Ďakujem pekne za odpovede

malicka_mysicka
17. jan 2020

@katulienka8654 migreny su velmi caste v tehotenstve, ja som mala strasne, mne pomahal cerstvy vzduch, cokolada, pocvicit na krcnu chrbticu a magnezium

veronice
17. jan 2020

Ja som mala migreny aj pred tehotenstvom a prvy trimester sa mi tak zhorsili ze aj v nemocke mi museli davat paralwn a este cosi do infuzky... Tiez som. Bola cela roztrasena z toho ale to mavam aj normalne pri migrenach. Mne najviac pomaha (teraz ked este kojim) paralen, kava, studeny obklad a ak mala dovoli alebo babka postrazi tak do tmavej mieatnosti, otvorit okno aby siel. Cerstvy vzduch a spat... A vela vody samozrejme...
Moja rada - oddychuj a ked treba daj si paralen. Netrap sa zbytocne. A bolesti v podbrusku mozu byt tiez. Normalne. Tiez som tam. Citila vselico aj som krvacala do. 17tt a lezala s hematomom a jastericka ma buduci tyzden uz rok 🙂 drz sa, mysli pozitivne a oddychuj 🙂

katulienka8654
autor
17. jan 2020

@veronice ďakujem pekne 😊 určite sa snažím čo najviac oddychovať a ležať len som doteraz niečo také nemala dokonca je to moje prvé tehotenstvo a predtým som nemavála také veci až teraz. Tak som trochu znepokojená. V pondelok pôjdem na poradňu tak zatiaľ budem celý víkend ležať, oddychovať a piť vodu. Prajem malej všetko najlepšie k narodeninám 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre