Dobrý večer. Chcem sa spýtať mal niekto silné bolesti hlavy počas tehotenstva. Tlak je reálne dobrý meriam si ho 3x denne ale popoludní mám silné bolesti hlavy v prednej časti. Dnes dokonca sa mi triasli ruky kým som sa nenajedla a nepila vodu. A pár dní dokonca mi je zima aj pod paplónom síce len chvíľu, kým sa nezohrejem, ale ako keby to bola zimnica. Čo to môže byť? Pred týždňom sme mali s manželom pohlavný styk a potom som ucitila bolesť v oboch vaječníkoch netrvalo to dlho,ale bola to bolesť ako keby ma to stláčalo a od vtedy pociťujem tieto nevoľnosti môže to znamenať koniec tehotenstva? K lekárovi som objednaná v pondelok. Ďakujem pekne za odpovede.
. Ďakujem pekne za odpovede
Ja som mala migreny aj pred tehotenstvom a prvy trimester sa mi tak zhorsili ze aj v nemocke mi museli davat paralwn a este cosi do infuzky... Tiez som. Bola cela roztrasena z toho ale to mavam aj normalne pri migrenach. Mne najviac pomaha (teraz ked este kojim) paralen, kava, studeny obklad a ak mala dovoli alebo babka postrazi tak do tmavej mieatnosti, otvorit okno aby siel. Cerstvy vzduch a spat... A vela vody samozrejme...
Moja rada - oddychuj a ked treba daj si paralen. Netrap sa zbytocne. A bolesti v podbrusku mozu byt tiez. Normalne. Tiez som tam. Citila vselico aj som krvacala do. 17tt a lezala s hematomom a jastericka ma buduci tyzden uz rok 🙂 drz sa, mysli pozitivne a oddychuj 🙂
@veronice ďakujem pekne 😊 určite sa snažím čo najviac oddychovať a ležať len som doteraz niečo také nemala dokonca je to moje prvé tehotenstvo a predtým som nemavála také veci až teraz. Tak som trochu znepokojená. V pondelok pôjdem na poradňu tak zatiaľ budem celý víkend ležať, oddychovať a piť vodu. Prajem malej všetko najlepšie k narodeninám 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katulienka8654 migreny su velmi caste v tehotenstve, ja som mala strasne, mne pomahal cerstvy vzduch, cokolada, pocvicit na krcnu chrbticu a magnezium