Ahojte maminky neviem ako mám reagovať a preto som si prišla po radu k Vám doktorka mi včera povedala že mám mäkký krčok maternice a nič viac lebo som sa sťažovala že malinká mi tlači strašne na mechúr a chodím fakt často na wc a mala som deň pred tým dosť hnačku či to aj s toho nemám. Povedala mám ležať lebo pôjdem na infusky do nemocnice tak som dostala strach a najhoršie mne sa nedá cely deň vypálená v posteli nakoľko máme 16 mesačne dieťa a vyzaduduje si svoje a som sa snažím hlavne odychovat keď aspoň spi. Čo mám robiť lebo mám strach.
☹
@petraa82
som v 25tt ale dala mibnejakevtabletky horcik to obsahuje tak uvidim ale pri 16mes synovi sa to velmi neda matvfurt nohy hore
@maminka1983 a kolko mas krcok cm?ci to ti nepovedala? Ja som 27 tyzden aj ja mam nariadene magnezko a oddych kvoli krcku a viem o com hovoris,lebo mam doma 21 mesacneho huncuta,takze lezat pri nom je nonsens.drzim palce
@maminka1983
@kaprkapr baby ako ste dopadli prosim? Mne dnes tiez zistili makky krcok a som len v 22tt😕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V ktorom si týždni ? Lekárka ma strašila že dcérka sa narodí predčasné pravé kvôli tomu nakoniec som prenášala 😀 Hlavne klud a nestresuj sa