Magnosolv v tehotenstve

vanda323
24. nov 2021

Ahojte,
Dnes som poprosila moju obvodnú lekárku , nech mi predpise Magnosolv. Bolo mi to odporúčane tu na MK. Tak mi ho predpísala. Máte snim skúsenosti v tehotenstve?
Bohužiaľ čím viac som k pôrodu tým viac začínam mať depresie a úzkosť. Beriem aj večer guajacuran. Moja psych. mu chcela.nasadit liek. Odmietla som, bojím sa ...tak som jej povedala že skúsim ešte tento magnosolv a že ak to do mesiaca neprejde budem asi musieť ten helex. ..

Ďalšia vec dievčatá
Stalo sa Vám v tehotenstve že ste mali vysoký pulz ? Veeeeela som pribrala. Je pravda. Ale mám tak 110, 116... Keď sedim...ja to ani tak necítim len keď si odmeriam. Dosť ma to straší. Na EKG som bola naposledy v nemocke keď som mala Covid a tam všetko oka. Tlak mám v pohode napríklad teraz som mala 118/65 ale pulz 116 .

vanda323
autor
24. nov 2021

@vanda323 A ešte som zabudla dodať že občas ma tak vystresuje môj oximeter že upadnem do takej depresie z toho že sa bojím čo mi je atď. Napríklad aj teraz mala som ho na prste a zrazu bum pulz 170 a klesol na 113 ...alebo včera 244 pulz klesol samozrejme. Ale.ked.ai ho dá môj manžel neskáče to tak

kkovacovak
24. nov 2021

@vanda323 magnosolv som brala ale nie na psychiku takže v tomto ťažko povedať. Čo sa týka pulzu tak ten som aj ja mávala dosť zvýšený. Hlavne v práci pod stresom alebo keď som si v noci ľahla spať. Podľa mňa to môže súvisieť s tou tvojou psychikou. Pozerala som si teraz appku z hodiniek a bežne som mala pulz nad 100 a som v pohode ja aj dieťa.

24mirka
24. nov 2021

@vanda323 mňa z Magnosolvu preháňalo... Co sa týka pulzov.. V tehu máš prirodzene viac pulzov, ja som mávala tiež vyše 100 a pribrala som pri oboch vyše 25kg... A vysoké pulzy mávajú z väčšia psych. pôvod. Pri depresiach, panike, agorafobii.. Ale to ti už určite povedala aj tvoja Dr.... Hlavne byť v kľude, a bude všetko ok..

vanda323
autor
24. nov 2021

@kkovacovak
@24mirka Ďakujem dievčatá, ste ma ukludnili trošku na diaľku. Ste zlaté

nevenka
24. nov 2021

@vanda323 Magnosolv v tehotenstve uplne v pohode, sesternica ho brala a ku koncu aj ja, ale potom som presla na Magnesium Galvex, lebo ma z Magnosolvu prehanalo a deje sa mi to aj teraz. Vyssi pulz v tehotenstve je ok normalne, zvysovat sa moze aj zo stresu este.
Este mozno by sommzvazila nejake B vitaminy, B6 v tehotenstve ale max. 10mg sa mi zda.
A uplne v pohode je este huba Reishi od Mycomedica, moze sa aj v tehotenstve a posilnuje aj imunitu.

lorin29
24. nov 2021

@vanda323 nemáš niekoho s kým by si mohla bývavat cez deň? Kamošku, mamu alebo tak.. Aby si si dala myšlienky inde magnosolv môžeš kľudne ale môže ta z neho prehanat

vanda323
autor
24. nov 2021

@nevenka Ahoj. Ďakujem ti za odpoveď, a tá huba Reishi to ju kúpim v lekarni? Máš snou skúsenosť?

vanda323
autor
24. nov 2021

@lorin29 Ahojky, si zlatá že si odpísala. Áno mám svagrinnu, zlatú dnes bola somnou. Pomáha mi troška. Asi aj zajtra príde

lenuska9999
24. nov 2021

@vanda323 magnosolv som užívala v prvom tehu 2 krát denne a teraz v druhom užívam zasa. Len nie teda na psychiku, ale kvôli iným problémom. .. zvýšený Pulz v tehotenstve je normálny, pretože tehotenstvo je veľká záťaž pre telo. Tvoje srdce teraz pumpuje pre tvoje telo aj pre telo bábätka. Nekontroluj sa toľko, viem ze je to ťažké. No sama si to zhorsujes. Možno skus nejaké bylinky na upokojenie, napr valerianu. Odporúčam koreň, aj keď dosť smrdí, kúpiš aj v lekárni. Len si teda nie som istá, či sa môže užívať aj v tehotenstve. To si radšej prever.

lorin29
24. nov 2021

@vanda323 je to najlepšie byť s niekym ☺️viem podľa seba porodila som pred 2 mesiacmi a posledne týždne boli veľmi ťažké na psychiku preto som často chodila za mamou alebo malej vecičky pozerať nech mi idú myšlienky na pôrod bokom❤️

vanda323
autor
24. nov 2021

@lenuska9999 Ahoj, o Valeriane dom už počula no vždy na ňu zabudnem. No teraz sa už naozaj opýtam v lekárni čitala som že naozaj ma dobry účinok

vanda323
autor
24. nov 2021

@lorin29 Tak švagrinna je teraz doma. Lebo odišla z práce z Rakúska. Moja mamka sa snaží somnou byť čo najviac sa dá no chodí ešte do práce. Ale máš pravdu samota je hrozná, a večer keď ľahnem stále nad niečím rozmýšľam. To tehotenstvo má už tiež unavuje...a keď si predstavím že ešte len som v 7 mesiaci achhhh

vanda323
autor
25. nov 2021

@nevenka A spravila som si tam magnosolv dnes do vody do hrnčeka to tak sa má piť prosím ťa? Normálne som v strese prvý krát som ho brala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre