Ahojte, chodim pravidelne raz za pol roka s mojim malym dietatom na MR. Ja som tam ako doprovod a drzim ho za ruku, aby sa nebal a vydrzal, ale teda aby som dociahla ruku musim byt kolkokrat strcena aj kusok do toho tunela. Teraz som tehotna a onedlho nas to zase caka. Chcela by som sa spytat ci je tehotenstvo nejaka kontraindikacia aby som tam mohla byt. Bezomna by to dieta nedalo. Dakujem za info.
zalezi v akom tyzdni. ja som musela absolvovat mr ako tehotna kvoli placente previa. tak urcite sa mr robi aj tehotnym pacientkam
Magneticka rezonancia je v tehotenstve bezpecna.
MRI, teda emerko pracuje na podklade magnetov, pre tehotné je bezpečné, RTG a CT sú žiarenia, tie nie sú
Ja som mala dosť vážnu diagnózu v minulosti a keď som sa informovala u môjho operatéra o mojom tehotenstve, tak mi povedal, že magnetická rezonancia sa sama o sebe môže robiť aj tehotným ženám a je to v poriadku, potvrdili to ďalší odborníci.. takže to, že tam budeš sedieť s druhým bábom je určite ok ☺️🙏🏼 veľa z týchto vecí je už vyvrátených, že sa nemôžu a sú škodlivé a hneď ublížia..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Urcite, ako tehotná by som nešla.. mozeš poziadat o uspatie dietata a nebude nič vediet necelych 24 hodin som tak bola s dcerou