Ahojte môžem si vkladať macmiror keď cítim už 3 deň že ma svrbí dole a mám taký trochu žltý výtok ? Som 26 týždni tehotenstva
Ja som brala a všetko ok 🙂 macmiror sa v tehotenstve môže. Mne ho predpísal dr. Ale určite by som to konzultovala s ním. Možno potrebuješ nejaký iný liek. Nech ťa kukne.. Ale biem, že konkrétne macmiror sa predpisuje tehotným ženám
Mozes robit co chces. Nasledky si budes znasat sama. Ja som ho brala v 36tt ale v zivote NIKDY by som si sama neordinovala nejaku liecbu a uz vobec nie v tehotenstve!!!!
Ved zavolaj lekarovi pre pana
Najlepsie k nemu chod
Vazne si niekto pocas tehotenstva sam ordinuje vaginalne lieky bez porady s lekarom?
Ak ti ho predpisal lekar mozes
@thirstymonk @tim23 @really8 @ivik4 @diewcatqoo @ivka21 doktor mi ten macmiror predpísal keď som bola na poradni aby som mala doma keby som ho náhodou potrebovala povedal ( do zásoby ) pretože som mala už viac krát mykózu
No tak si si odpovedala, keď ti ho doktor napísal tak ho máš užívať
Tak toto je podstatné. Rob, čo ti kázal lekár a neraď sa o takých veciach na koňovi. :P
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Keď ti tu dakto odpovie, že ano a potratiť, tak potom čo? Budeš sa sudiť s modrym koňom? Preboha veď trošku buď súdna! Budeš matka! Tak zdvihni telefon a zavolaj gynekologovi. Nik iny ti k tomu neda lepšie stanovisko.