Ahojte baby pouzivali ste niektora v tehotenstve macmiror krem a vkladacie kapsuly naraz?alebo ako to pouzit kee to mam predpisane oboje?
Dakujem 🙂
@xtina1711 a na co ti to predpisal? Na streptokoka? Mas aj nejake tazkosti? Ja len za to sa pytam, ze ja som tazkosti ziadne nemala a predpisal mi to na streptokoka. Poctivo som to pouzivala a potom som sa dozvedela, ze to aj tak nepomoze a ze ked uz mam nalepku “pozitivna” tak mi v porodnici vzdy daju atb do zily. Doteraz nechapem naco som ich vlastne mala brat 😄 tak ak si podobny pripad, tak je jedno ci to vobec pouzivas alebo nie 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@xtina1711 ak to máš naraz nehovorili ti že večer tabletka a ráno krém? Ja som mala v tehotenstve ale bez krému. Osobne si myslím že ak si trošku potrieš večer a aj ráno tak sa nič nestane. Alebo by som sa riadila letákom. Ublížiť ti to nemôže keďže ti to predpísal lekár ktorý vie že si tehotná.