Macmiror complex 500 počas tehotenstva

dominika0808
10. okt 2022

Baby mali ste niektora v tehotenstve pri uzivani macmiror rano vytok( vyplavovanie) zlty riedky ako voda? Dakujem

fifina75
10. okt 2022

@dominika0808 áno ja som to mala dosť veľa toho bolo, doktorka ma na to upozornila

dominika0808
autor
10. okt 2022

@fifina75 mne to pride strasne riedke preto som sa zlakla aby to nebolo nieco ine🙈

fifina75
10. okt 2022

@dominika0808 áno lebo samotná kapsula obsahuje to riedke a asi sa to nestihne všetko vstrebať, predpokladám že si to dávaš na noc pred spaním,ja som si dávala aj vložky

dominika0808
autor
10. okt 2022

@fifina75 ano a vacsinou nad ranom ked idem na wc tak sa to vyleje aj na papier.. a niekedy po trosicke cez den a okolo toho mam aj taky cisty mokry fliacik..

fifina75
10. okt 2022

@dominika0808 to je všetko OK hlavne aby lieky zabrali 👍 ak si dobre pamätám z vyteru sa zistili nejake baktérie už vo vyššom štádiu tehotenstva či?

dominika0808
autor
10. okt 2022

@fifina75 dakujem pekne za tvoju odpoved🙂 bojujem s kvasinkami ale zatial ster iba raz robeny aj to v nemocnici ked som bola.. podla vytoku to moja dr urcila 🙈 asi az neskor sa robi kultivacia u dr

saska85
11. okt 2022

Dobre ze pisete, ze vyteka, mne to dnes predpisal gynekolog

miriam1993
7. dec 2022

@dominika0808 ja to beriem teraz. Ale nie kvoli mykoze ale kvoli makkemu skratenemu krčku. Trošku som bola prekvapená keď som čitala leták ale verím svojej doktorke 😂

soni91
9. dec 2022

Ahojte, prosim Vas vy ste necitili stipanie vonku ked liek vytiekol? Aj pocas dna ked ho mam na vlozke citim stipanie. Nie silne ale stipe..🙂

saska85
9. dec 2022

@soni91 mne sa naposledy po nom pohorsilo :/ pomohol mi krem gynazol

soni91
9. dec 2022

@saska85 mala si aj stipanie po macmirore? Lebo ja uz neviem co mam robit. Na jednej strasne nechcem aby sa infekcia dostala vyssie na druhej strane neviem ci je stipanie normalne...

saska85
9. dec 2022

@soni91 no po macmirore som musela na gyndu zasa a lekar povedal, ze to moze byt reakcia :/

slamienka
9. dec 2022

@soni91 tak ja mam alergiu na nejakú látku z toho cipku, cele dookola červené ako rak a hrozna ma to svrbelo. Odvtedy mi ho už nepredpisuju.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre