Má tehotná prednosť na testovaní na Covid-19?

8. jan 2021

Baby musím sa ísť dať otestovať, u nás sa čaká v rade. Býva tam stále veľa ľudí. Máme ako tehotné prednosť alebo to už neplatí? Lebo aj starší by mali mať prednosť ale tiež čakajú v rade. Ako ja by som si to odstála, ale už nevládzem toľko, fučim ako sloník a nechcem tam nedajbože ochorieť.

pribinak
8. jan 2021

Majú. Normálne tam oslov policajta/vojakov a oni to už poriešia. Teda aspoň tak to bolo keď som bola ja

hipuska
8. jan 2021

Iba ak bude niekto ochotný. Skús isto osloviť. Ale veľa tak robí...že muž odstoji radu a potom žena príde...

stanulienkat
8. jan 2021

Tehotna ano. Oslov organizatorov. Ci starsi ludia neviem. U nas ich bolo dost,neviem si predstavit, aby som cakala,kym ich vsetkych vybavia. Maju viac casu,su na dochodku.

maryon1
8. jan 2021

Osobne som u nás zažila tento týždeň na testovaní, že vojak uprednostnil starú pani o paličke, ledva bez pomoci stála, tie dvojhodinové rady neviem ako by zvládla, dokonca jej pomohol k testovaciemu okienku, ľuďom jednoducho povedal, že ju uprednostní, a nikto nefrflal /aspoň nie teda nahlas/ - normálny človek bežne uvoľní miesto hocikde staršiemu, prípadne tehotnej. takže sa opýtaj, ľudskosť v nás ešte stále je. s covidom nevymizla. alebo by teda vymiznúť nemala.

iriska13
8. jan 2021

...švagrinu tehotnu pustili dopredu....šla za policajtom a vysvetlila, nebol problem...

janka_266
8. jan 2021

To platilo možno pri prvom testovaní, teraz vonku pri rade nie je nikto, koho by sa dalo osloviť a tí, čo sú dnu nemajú záujem byt oslovení, majú toho aj tak dosť. Aj my sme tak pred sviatkami strávili vyše 2 hodín v rade a nepomáhalo sní to, že som tehotná. A veď teraz začína byt veľa miest, kde sa dá objednať na čas. Tak skúste ísť tam.

iriska13
8. jan 2021

@janka_266 ..u nas reguluju vojaci 😉 aj teraz....stale su tam....

veronikaszabova
8. jan 2021

Pozri sa, ci sa u vas neda objednat aj na antigen na internete. Hodi ti to presny cas a je to zadarmo. A nemusis cakat

katarina9593
8. jan 2021

Keď bolo 1kolo celoplošného testovania tak chodil hasič a pýtal sa že tehotné ženy a ztp mali prednosť noa ja mám doma malé bábo tak som sa spýtala či by som nemohla aj ja keď je doma a v pohode bez problémov ma hneď bral dopredu

bbebe
8. jan 2021

u nas ked bolo celoplosne testovanie tak som stala v rade nejakych 15 min. potom vojak pustil starsiu pani sam od seba za nou prisiel ze nech ide dopredu. reku skusim aj ja, ze kojim ( mala by nevydrzala tak dlho to bolo taka rada ze vojak hovoril do telefonu ze asi nestihnu vsetkych otestovat ) a bez problemov ma pustili. aj tak som bola prec hodinu aj nieco, dosla som domov a mala akurat hned na cecok a spat.... takze podla mna sa staci len opytat

evkamotka
8. jan 2021

Bratranec so zenou a 2 malymi detmi takto tiez poprosili vojaka ci mozu byt uprednostneni. Boli mimo svojho mesta takze sa nevedeli prestriedat pri detoch. Vraj v ba rodicov s detmi a pod bezne organizatori davaju dopredu. U nas ale nikto nie je tak neviem asi by som poprosila ľudí v rade...

sofiapp
8. jan 2021

A prečo si nesprávíš registráciu cez internet? Snúbenec bol včera takto na teste, 10 minut čakal a bolo hotovo ..

autor
8. jan 2021

@sofiapp áno, viem o tejto možnosti, včera som sa dozvedela, že potrebujem test na jedno vyšetrenie na pondelok ale už je všetko obsadene dovtedy.

alica_matejka
8. jan 2021

mali by mat stale tehotne a stary ludia prednost, treba oslovit policajta alebo vojaka, ktory to tam usmernuje.

lulu0123
8. jan 2021

Ja som sa sla rovno opytat ludi,ktori registrovali.Ziadny vojak ani nikto iny tam nebol.A povedali,ze jasne.Hned ma zapisali a isla som na test.Treba skusit.Neriesit a ludmi v rade.Nevies na koho natrafis.

janka_266
8. jan 2021

@iriska13 u nás nebol nikto, len 2, jeden čo zapisoval a jedna a čo robila všetko ostatne, tak máte to lepšie

jaskolka
8. jan 2021

Mali by mať, u nás tak bolo, že tehotné a ženy s maličkými deťmi, mali prednosť. Normálne chod za vojakom vpredu, povedz mu, o čo ide.

moninka88
8. jan 2021

Ja som.isla na registráciu a hneď ma.poslali do predu a zdravotník si prišiel hneď pre mňa..Ale keď ste v malom štádiu tehu treba určite dať vedieť že ste tehotná, mne sa stala skúsenosť ja už som.v 9mes čiže na mne to je viditelne na 100m 🤣 a keď som šla dnu tak sa na mňa druhá tehotná pani osopila že aj ona je tehotná, lenže o nej nevedeli tak si radu vystala..aku sme som sa jej ,,ospravedlnila že som nevedela,,aj keď som sa nemala prečo evidentne aj tak nebola v 9mes ako ja ,
V nov som.si ešte rady na testovanie odstala a ľudia ma neposuvali vpred ,ale nevadilo mi to ale teraz už je to narocne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre