Baby musím sa ísť dať otestovať, u nás sa čaká v rade. Býva tam stále veľa ľudí. Máme ako tehotné prednosť alebo to už neplatí? Lebo aj starší by mali mať prednosť ale tiež čakajú v rade. Ako ja by som si to odstála, ale už nevládzem toľko, fučim ako sloník a nechcem tam nedajbože ochorieť.
Iba ak bude niekto ochotný. Skús isto osloviť. Ale veľa tak robí...že muž odstoji radu a potom žena príde...
Tehotna ano. Oslov organizatorov. Ci starsi ludia neviem. U nas ich bolo dost,neviem si predstavit, aby som cakala,kym ich vsetkych vybavia. Maju viac casu,su na dochodku.
Osobne som u nás zažila tento týždeň na testovaní, že vojak uprednostnil starú pani o paličke, ledva bez pomoci stála, tie dvojhodinové rady neviem ako by zvládla, dokonca jej pomohol k testovaciemu okienku, ľuďom jednoducho povedal, že ju uprednostní, a nikto nefrflal /aspoň nie teda nahlas/ - normálny človek bežne uvoľní miesto hocikde staršiemu, prípadne tehotnej. takže sa opýtaj, ľudskosť v nás ešte stále je. s covidom nevymizla. alebo by teda vymiznúť nemala.
...švagrinu tehotnu pustili dopredu....šla za policajtom a vysvetlila, nebol problem...
To platilo možno pri prvom testovaní, teraz vonku pri rade nie je nikto, koho by sa dalo osloviť a tí, čo sú dnu nemajú záujem byt oslovení, majú toho aj tak dosť. Aj my sme tak pred sviatkami strávili vyše 2 hodín v rade a nepomáhalo sní to, že som tehotná. A veď teraz začína byt veľa miest, kde sa dá objednať na čas. Tak skúste ísť tam.
Pozri sa, ci sa u vas neda objednat aj na antigen na internete. Hodi ti to presny cas a je to zadarmo. A nemusis cakat
Keď bolo 1kolo celoplošného testovania tak chodil hasič a pýtal sa že tehotné ženy a ztp mali prednosť noa ja mám doma malé bábo tak som sa spýtala či by som nemohla aj ja keď je doma a v pohode bez problémov ma hneď bral dopredu
u nas ked bolo celoplosne testovanie tak som stala v rade nejakych 15 min. potom vojak pustil starsiu pani sam od seba za nou prisiel ze nech ide dopredu. reku skusim aj ja, ze kojim ( mala by nevydrzala tak dlho to bolo taka rada ze vojak hovoril do telefonu ze asi nestihnu vsetkych otestovat ) a bez problemov ma pustili. aj tak som bola prec hodinu aj nieco, dosla som domov a mala akurat hned na cecok a spat.... takze podla mna sa staci len opytat
Bratranec so zenou a 2 malymi detmi takto tiez poprosili vojaka ci mozu byt uprednostneni. Boli mimo svojho mesta takze sa nevedeli prestriedat pri detoch. Vraj v ba rodicov s detmi a pod bezne organizatori davaju dopredu. U nas ale nikto nie je tak neviem asi by som poprosila ľudí v rade...
A prečo si nesprávíš registráciu cez internet? Snúbenec bol včera takto na teste, 10 minut čakal a bolo hotovo ..
@sofiapp áno, viem o tejto možnosti, včera som sa dozvedela, že potrebujem test na jedno vyšetrenie na pondelok ale už je všetko obsadene dovtedy.
mali by mat stale tehotne a stary ludia prednost, treba oslovit policajta alebo vojaka, ktory to tam usmernuje.
Ja som sa sla rovno opytat ludi,ktori registrovali.Ziadny vojak ani nikto iny tam nebol.A povedali,ze jasne.Hned ma zapisali a isla som na test.Treba skusit.Neriesit a ludmi v rade.Nevies na koho natrafis.
Mali by mať, u nás tak bolo, že tehotné a ženy s maličkými deťmi, mali prednosť. Normálne chod za vojakom vpredu, povedz mu, o čo ide.
Ja som.isla na registráciu a hneď ma.poslali do predu a zdravotník si prišiel hneď pre mňa..Ale keď ste v malom štádiu tehu treba určite dať vedieť že ste tehotná, mne sa stala skúsenosť ja už som.v 9mes čiže na mne to je viditelne na 100m 🤣 a keď som šla dnu tak sa na mňa druhá tehotná pani osopila že aj ona je tehotná, lenže o nej nevedeli tak si radu vystala..aku sme som sa jej ,,ospravedlnila že som nevedela,,aj keď som sa nemala prečo evidentne aj tak nebola v 9mes ako ja ,
V nov som.si ešte rady na testovanie odstala a ľudia ma neposuvali vpred ,ale nevadilo mi to ale teraz už je to narocne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Majú. Normálne tam oslov policajta/vojakov a oni to už poriešia. Teda aspoň tak to bolo keď som bola ja