Má niekto skúsenosti s pozitivitou HbsAg?

inuliksa
27. jan 2013

Som 13 tyzdni a vysli mi krvne testy na pozitivitu HbsAg..cize na zltacku..ma s tym niekto skusenosti??

isabel11163
24. feb 2013

Po narodení dieťatka sa mu podá vakcína ENGERIX.. potom by malo byť všetko v poriadku

ataz
18. mar 2013

mne tiež zistili---pred Vianocami..stresovala som sa ale zbytočne, nakolko mi robili hneď opakované testy a tie to vyvrátili. Možno to bol aj tvoj prípad---a ak nie..tak veľmi držím palce

katerinacernotova
9. mar 2017

@inuliksa prosim vas jak vam vysli tehdy dalsi testy?dekuji

inuliksa
autor
9. mar 2017

Jezis ja som si toto ani nevsimla, ze ste odpisali ...takze opakovane testy na infekcnom mi to vyvratili, ale tie stresy ..no mala som dost ...dakujem za vase reakcie kazdopadne. Dnes ma moj skriatok uz takmer 4r.a je to zdravy chalan. 🙂

jajanr
8. jún 2017

@ataz dobry den mozem sa spytat vam vysiel test raz pozitivny na hbsag a potom vas poslali na infekcne na opakovany alebo ako to riesili? A tam sa to teda nepotvrdilo? Dakujem za odpoved

katerinacernotova
8. jún 2017

@jajanr dobry den jsem ted v 7mesici tehotenstvi a hbsag mi vysel reaktivni(coz je na hrane)ale konfirmace(znovu potvrzeni jinou metodou pry lepsi)vysla negativni.pak mi zase delali testy na gynde i na ostatni zlouzenky ty vysli negativni a pak se zase posilaly na tu zloutenku ale do prahy a vyslo to stejne takze to gyndarka uz ukoncila.tot vse.
Nekdy ty testy ukazuji ze je clovek reaktivni cili na te hrane a ukazuje se to porad ackoli vam vlastbe nic neninevim u vas jestli byl vysledek primo pozitivni?

jajanr
8. jún 2017

@katerinacernotova na gynekologii vyslo ze "slabo reaktivne" a teraz robili odber na infekcnom

katerinacernotova
8. jún 2017

@jajanr jestli reaktivni tak to bude v poradku urcite.a konfirmaci vam hned u prvniho neudelali?dela se to vzdycky kdyz vyjde neco na hrane ta lonfirmace pokud jiate negativni tak budte v klidu ja se zbytecne stresovala.

ataz
8. jún 2017

@jajanr nie, mne robili opakované normálne na gynekológii - len musel byť časový odstup. Už poznám viac žien, ktorým to tak vyšlo, tak neviem...buď si niekto nerobí dobre svoju prácu, alebo...zbytočne sú potom maminy vystresované :-/
...hepatitída B nie je niečo čo len tak chytíte...prenáša sa to krvou, slinami, pohlav. stykom...a nebudem ani písať aký ma vplyv na novoredenca ☹ my sme mali "krásne" Vianoce...aj keď som sa snažila byť v kľude...

katerinacernotova
8. jún 2017

@ataz me i obvodacka rikala ze to tak proste nekdy ukazuje a ukazuje porad i po odstupu a opetovnem opakovani.ja vim ja sem se take snazila na to nyslet a nestresovat ale neslo to az po druhych odberech kdy to zas bylo stejne sem si rekla ze je to zbytecne si delat hlavu a mela jsem pravdu.a vite kdy budou ty dalsi vysledky?a jak pisete becko jen tak nechytite uvidite ze to bude dobre.bych se zeptala na gynde jak vam vysla ta konfirmace u prvnich odberu jestli ji delali pokud negativni tak vas zbytecne strasi a posilali na infekcni.

ataz
8. jún 2017

@katerinacernotova to patrilo @jajanr predpokladám..ja už mám 4r. po 😉 aj podla mna zbytočne strašia...

mon1806
11. feb 2022

viem že je to stara tema ale kolko doberov vam robili na infekcnom alebobo dermatovenerologii ???? mne vyslo tiez reaktivne ale syfilis co je hlupost lebo mam 11 rokov toho isteho chlapa a aj on mna a prvy odber poslany do kosic vysiel NEGATIVNY a teraz mam ist na druhy a som z toho dost znechutena už som myslela že sa to uzavrie a budem mat pokoj ....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre