Má moja teplota a zápal priedušiek vplyv na nenarodené dieťa?

viktoria3903
7. apr 2013

ma vplyv na nenarodene dieta,dva tyzd pred porodom ? mam zapal priedušiek,kašel dost silny. teplotu do 38 st. nasadila som si kvapky Hedelix, a bioparox. paralen

1234lubka
7. apr 2013

A nenavstivila si lekara??? utekaj niekded na pohotovot alebo zajtra hned ku lekarovy samozrejme ze to ma vplyv! :O

salma22
7. apr 2013

dva tyzdne pred porodom nie, len prvy trimester vtedy to moze poskodit babatko ...ale ak mas obavy tak zavolaj dokimu aby si mala istotu

hela_tn
7. apr 2013

Dva týždne pred pôrodom to uz nie je take zle..ja som mala mesiac pred pôrodom salmonelozu a mala je úplne v pohode..tak žiadne stresy;)týždeň pred pôrodom brutál nadchu,riešilo mi z nosa a čuduj sa svete,hned po pôrode mi vsetko zmizlo..

tanicka696
7. apr 2013

ja som mala chripku a zabral mi za dva dni calciovy sirup tak hrdlo prešlo aj horučka ale zostala mi nadcha na tu beriem clotrymazol to je homeopatikum a ked maš horučku vraj babovi vždy škodi...chod pod vlažnu sprchu a ked z nej videš necha kvapky vysušiť same,budu sa z teba odparovať a horučka by mala prejst,teda mne to zabralo

saranata
7. apr 2013

Na dieta to vplyv co sa tyka jeho poskodenia nema.len teba to oslabuje.chod k lekarovi ak sa to nezlepsi.lieky co uzivas su v pohode.brala som ich aj pocas choroby v tehotenstve.skore uzdravenie🙂

kivinka
7. apr 2013

@viktoria3903 ak mas zapal priedusiek, chod k lekarovi a nenasadzuj si lieky len tak sama
HEDELIX TEHOTNE NEMOZU!! takze proti kaslu ti ostava kalciovy sirup, pripadne daky skorocelovy. mne sa osvedcil caj z materinej dusky. ale v tehotenstve je liecba kasla nadlho, takze necakaj, ze o 2 dni budes zdrava
na zvysenu teplotu skus najprv sprchu, az ked to nezaberie tak paralen. a neprehanaj to s nim, neber viac ani castejsie ako je odporucane davkovanie

bridget
7. apr 2013

ja by som sa skor bala, aby mi pri takom silnejsom zakaslani voda nepraskla 😀 V takom pripade to asi vplyv bude mat...

cerez
7. apr 2013

Kašeľ by mohol vyvolať kontrakcie. Ja som mala zápal priedušnice a silný kašeľ okolo 20 tt. Dr. mi predpísal Bioparox, Stodal. Počas liečby mi kašeľ spôsoboval sťahy a tak mi musel gynekológ nasadiť magnézium a prikázal kľudový režim.

lubina
7. apr 2013

Ja som mala zapal priedusiek a nenormalny kasel v 39 tt. dr mi napisala antibiot., ze to v takom vysokom stadiu tehotenstva uz dietatku neuskodi.Kaslala som tak, ze som musela spat v sede lebo inak som sa skoro dusila. Ja by som nevahala a sla k Dr. Je to istejsie a vies na com si. Aspon by ti zobral krv a vedel ci mas zapal priedusiek alebo len nejaky horsi kasel. V kazdom pripade, prajem skore uzdravenie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre