ma vplyv na nenarodene dieta,dva tyzd pred porodom ? mam zapal priedušiek,kašel dost silny. teplotu do 38 st. nasadila som si kvapky Hedelix, a bioparox. paralen
dva tyzdne pred porodom nie, len prvy trimester vtedy to moze poskodit babatko ...ale ak mas obavy tak zavolaj dokimu aby si mala istotu
Dva týždne pred pôrodom to uz nie je take zle..ja som mala mesiac pred pôrodom salmonelozu a mala je úplne v pohode..tak žiadne stresy;)týždeň pred pôrodom brutál nadchu,riešilo mi z nosa a čuduj sa svete,hned po pôrode mi vsetko zmizlo..
ja som mala chripku a zabral mi za dva dni calciovy sirup tak hrdlo prešlo aj horučka ale zostala mi nadcha na tu beriem clotrymazol to je homeopatikum a ked maš horučku vraj babovi vždy škodi...chod pod vlažnu sprchu a ked z nej videš necha kvapky vysušiť same,budu sa z teba odparovať a horučka by mala prejst,teda mne to zabralo
Na dieta to vplyv co sa tyka jeho poskodenia nema.len teba to oslabuje.chod k lekarovi ak sa to nezlepsi.lieky co uzivas su v pohode.brala som ich aj pocas choroby v tehotenstve.skore uzdravenie🙂
@viktoria3903 ak mas zapal priedusiek, chod k lekarovi a nenasadzuj si lieky len tak sama
HEDELIX TEHOTNE NEMOZU!! takze proti kaslu ti ostava kalciovy sirup, pripadne daky skorocelovy. mne sa osvedcil caj z materinej dusky. ale v tehotenstve je liecba kasla nadlho, takze necakaj, ze o 2 dni budes zdrava
na zvysenu teplotu skus najprv sprchu, az ked to nezaberie tak paralen. a neprehanaj to s nim, neber viac ani castejsie ako je odporucane davkovanie
ja by som sa skor bala, aby mi pri takom silnejsom zakaslani voda nepraskla 😀 V takom pripade to asi vplyv bude mat...
Kašeľ by mohol vyvolať kontrakcie. Ja som mala zápal priedušnice a silný kašeľ okolo 20 tt. Dr. mi predpísal Bioparox, Stodal. Počas liečby mi kašeľ spôsoboval sťahy a tak mi musel gynekológ nasadiť magnézium a prikázal kľudový režim.
Ja som mala zapal priedusiek a nenormalny kasel v 39 tt. dr mi napisala antibiot., ze to v takom vysokom stadiu tehotenstva uz dietatku neuskodi.Kaslala som tak, ze som musela spat v sede lebo inak som sa skoro dusila. Ja by som nevahala a sla k Dr. Je to istejsie a vies na com si. Aspon by ti zobral krv a vedel ci mas zapal priedusiek alebo len nejaky horsi kasel. V kazdom pripade, prajem skore uzdravenie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A nenavstivila si lekara??? utekaj niekded na pohotovot alebo zajtra hned ku lekarovy samozrejme ze to ma vplyv! :O