Má ekzém ma vplyv na tehotenstvo?

28. jan 2021

Ahojte chcem sa opytat ci ste si tym niektora presla ..a ci babo bolo ok... mam na prstoch suchu pokozku a male pluzgiere kremujem si ruky .. zvykne to prejst ale su obdobia ked to mam tyzden... pod teplou vodou ma to stipe .. a v noci ma prsty svrbia ... chcem sa spytat snazime sa o babetko a chcem sa spytat ci to mozem mat vplyv na vyvinanie babetka v brusku .. a mozem tym uskodit ked si to nepreliecim ... 🙂 dakujem za kazdu NORMALNU odpoved ..

veronikaszabova
28. jan 2021

Som ekzematik od narodenia.
Behom oboch tehotenstiev som si ekzem natierala aj kortikoidnymi mastami. Obaja su OK, ekzem nezdedili.

veronikaszabova
28. jan 2021

Radsej si ho preliec, lebo nelieceny ekzem je strasny.

alenka7777
28. jan 2021

v pohode. radsej preliecit ako trpiet. ale, samozrejme, pod dohladom lekara. som atopik od narodenia. ani jedno dieta zatial nema. klop klop.

asia83
28. jan 2021

Nie.

queen_mary
28. jan 2021

To o com pises je zrejme dishydroza. Pozri tu profil dextella, alebo na instagrame karolina baumgartner, venovala sa tomuto ekzemu. Ja som to tiez mala, a tiez som si davala kortikoidy na to pocas tehotenstva. Asi raz za tyzden. Davala som si to aj predtym, nekedy qj dvajrat denne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre