Ahojte 🙂 Mám otázku na Vás .. Som v 7 mesiaci tehotná a mám hvp vírus neviem čo to je konkrétne našla som si na nete sú to niejaké bradavičky. Mne sa zrobila taká mala na koži blízko pošvy ale nie v nej a mám ju len tam. Lekár to neriešil že až po babätku sa to robí a nespomínal mi ešte do teraz aký budem mať pôrod ja chcem prirodzený pôrod nejdnoznačne !! A teraz mi vrta v hlave že či ten vírus je nebezpečný niekde som čítala že pôrod musí byť cisársky a niekde že normálnim tak teraz neviem som v toho v strese aké vy máte skúsenosti bolo tu už kopu tých tém ale neriešilo sa o pôrode a ja som teraz s toho vedľa a doktor mi nič nepovedal ak nemám žiadné komplikácie tak teoreticky by pôrod mohol byť prirodzený či ? to by mi už dr. niečo povedal keby dačo zle som mala či ? .. Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Preco sa neopytas rovno tvojho doktora, aky porod ti odporuca??? Potom sa trapis zbytocnymi dohadmi...