Ahojte baby potrebujem poradit ak ma-mala niektora stim skusenosti. Bola som na krv hcg vyslo na 3,60 potom som zacala asi dva dni krvacata potom spinit Myslite ze je to potrat?A na teste su 2 ciarky tak neviem
@katkaa02 DAKUJEM PEKNE
@katkaa02 ale strasne ma boleli krize ani sa pohnut som nemohla
a ako sa citis teraz??? Uz je lepsie. Ja som spinila az do 10. tyzdna a mala som aj bolesti v bruchu a krizoch, nosila som po dome okolo seba zakrutenu deku, aby mi hrialo krize a brucho. A to pri obidvoch detickach, nakoniec vsetko dobre dopadlo, drzim prsty.
@katkaa02 o moja keby si mala pravdu No a ako sa citim ja sa citim dobre ale hodnoty uz klesli na 2,37 ja som uz nespinila vobec iba tri dni a uz vobec nie takze podla mna uz tehotna niesom .
@malynostek to mi je luto, ale aj keby sa to nepodarilo, netreba zufat, vzdy je tu dalsia prilezitost do roka 12krat. Po kazdom nezdare je tu nova sanca, uz za niekolko dni, verim, ze sa podariiiiiiii
@katkaa02 ta co ked doktor povedalk ze az po 3 mesiacoch sa treba zase snazit
aj mne tak povedal, ale ja som necakala, po vycisteni som sa citila fit, (cistili ma v 9. tyzdni), nevidela som dovod, preco by som mala cakat. Ale aj tak sa nam zadarilo az o 6 mesiacov.Poviem ti, co mi este povedal moj gynekolog, ze su aj take pripady, ze zena ide dobrovolne na interupciu a o mesiac je na gynde znova a tehotna. Tak podla vsetkeho sa to da, priroda vie, co si moze dovolit. Mne po druhom spont. potrate hladali pricinu, hoci som uz jedno dieta doma mala, nasli, ze mam nejake krvne mutacie a tak som si pichala cele druhe tehotenstvo denno denne do brucha fraxiparin, pri prvom tehotenstve o tom ani nikto netusil a syn je na svete. Hlavne nezufaj, viem, ze sa ti zda doba 3 mesiace dlha, aj mne to prislo, ze je to nekonecno. Je to na tebe, hlavne ako sa budes citit. Gynekolog ti ani nesmie povedat nic ine, on sa musi riadit presnymi liecebnymi postupmi. Prajem vela stastia 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemusi to byt potrat, niekedy sa to na zaciatku tehotenstva stava, ze zena spini alebo mierne krvaca. Treba pozriet na ultrazvuku. Ak by sa jednalo o potrat, v takom pripade je krvacanie omnoho silnejsie a je to vsetko sprevadzane silnymi bolestami. Drzim palce.