Lieky v tehotenstve a akčné deti

6. jún 2023

Ahojte zienky, tie,co ste brali hocijake lieky pocas tehotenstva alebo si pichali inekcie na riedenie krvi, mate hyperaktivne deti? Maju ADHD alebo su iba extra zive a neposedne, pripadne malo/slabo spiace? Napiste prosim aj tie,ktore ste lieky brali a deticky mate kludne,relativne dobre spiace. Dakujem🙏

petamich
6. jún 2023

nejaky progesteron a injekcie na riedenie krvi som si pichala, maly je vyslovene rezimove dieta, ked sme respektovali jeho spankovu potrebu a odsledovali bdele okna okrem par vykyvov trvajucich jednotky dni cca. od 1 roka spi ukazkovo aj v noci aj cez den (kym som kojila bolo to horsie ale tiez nie katastrofa az na par tyzdnov kedy som sa rozhodla seknut s nocnym kojenim), je neposedny, zvedavy, energie ma na rozdavanie a vyzera na velkeho extroverta (vsetky menovane asi "podedil" po mne) ale nic nestandardne, je to inak uzasny chlapcek (bude mat dva)

mircalla
6. jún 2023

Pichala som Clexane, jedno dieta kludne, druhe extemne (ozaj extremne zive) a malo spiace

bolarazjedna
6. jún 2023

To nemyslíš vážne 🙈
Ak už chceš robiť nejakú štatistiku, mala by si ako kontrolnú skupinu osloviť aj tých, ktoré lieky počas tehotenstva nebrali, a majú neposedne/kľudne deti....

terry658
6. jún 2023

Brala som progesterón. Obe deti živé a spánok do 3,5roka nehrozil (aj 12x hore za noc).
Dcéru mi poškodili pri pôrode, mala kiss syndróm. Našťastie sme ju dali ako tak dokopy ale má dyslexiu, pomalý reakčný čas a auditivnu diferenciaciu poškodenú. Inak je to úžasné dieťa s hlboko rozvinutým sociálnym cítením. Zatiaľ mala na vysvečkách samé jednotky, hoci sa nato dosť nadrie.
Na živé deti mi inak dosť pomáha šport každého druhu. Odporúčam. Tiež som občas rozmýšľala či nemajú nejakú kinetickú poruchu ale prosto sú len živí obaja.

monika4487
7. jún 2023

Mala som aj injekcie a od 32 tyzdna mi stopovali kontrakcie silnými liekmi. Syn bol kľudný, mal rezim. Prva bola dcera, tehotenstvo bolo uplne bez problemov a okrem vitaminov som nebrala nic a ona potrebovala malo spat a mala velmi vela energie.

nikiki29
7. jún 2023

Ja som nebrala ale že absolútne nič a dieťa je hyperaktívne.

lylyjana
7. jún 2023

Ja som nezobrala ani paralen cele tehotenstvo, bola som fakt pokojna, ziaden stres, porod v pohode a maly je taky akcny, ze neposedi v klude ani na zachode.

autor
8. jún 2023

Dakujem baby za zdielanie ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre