ahojte kočky, som v 7tt a mam bolesti zubov no doma mám len IBUPROFEN a IBOLEX možem niečo z toho užiť?
@michaela010101001 radšej kúp si Alpu,mňa tiež bolelo aj niekedy teraz zabolí už som v 27tt
ja som 9tt a dnes mi ortopéd povedal, že nemôžem ani len natierať masťou boľavé koleno a ja celý mesiac veselo natieram 3x denne. Čítala som si info na krabičke od krému, nebolo tam nič, príbalový leták som nečítala, až dnes, že môžem natierať len v nevyhnutných prípadoch. ...
@andaluzia12 mne muz farmaceut napr zakazal voltarenom si natierat chrbat alebo cokolvek v tehotenstve. Iba alpovu mast mi dovolil
@michaela010101001 v prvom trimestri len Paralen.
U nas je normalne klasicky ibuprofen alebo paracetamol 400 normalne povoleny🤔🤔 obcas, nie ako cukrik k hlavnemu jedlu denne...
@andaluzia12 ale veď to mi príde už prehnané 🙈 ja si neviem predstaviť čím by si si to musela natierať nejakým kortikoidom alebo čo, aby to vo veľkom prešlo cez kožu do placenty, veď to by si tony musela použiť 🙈 ☺️ najmá aj v kontexte toho, čo jeme, akú kozmetiku používame, veď všade je kus chémie a ide to do tela.. nezľahčujem to ale už absolútne sa nedá odstrihnúť od všetkého, najmä keď si človek uvedomí, aké množstvá sú to, a ako to prejde do tela.
@andrea2323 nebola to ani kortikoidová masť....
Tie, čo píšeš určite nie! Jedine liek s účinnou látkou paracetamol, ideálne Paralen (a ešte ideálnejšje vydržať).
na zuby mi najlepsie pomahal klincek (rozzut alebo len drzat na zube ci dasne) a potom este ustna voda bez alkoholu alebo alpa na dasno
Paracetamol kludne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@michaela010101001 nie v žiadnom prípade žiadne tabletky