Lieky v tehotenstve

michaela010101001
13. máj 2024

ahojte kočky, som v 7tt a mam bolesti zubov no doma mám len IBUPROFEN a IBOLEX možem niečo z toho užiť?

patuska00
13. máj 2024

@michaela010101001 nie v žiadnom prípade žiadne tabletky

patuska00
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patuska00
13. máj 2024

@michaela010101001 radšej kúp si Alpu,mňa tiež bolelo aj niekedy teraz zabolí už som v 27tt

andaluzia12
13. máj 2024

ja som 9tt a dnes mi ortopéd povedal, že nemôžem ani len natierať masťou boľavé koleno a ja celý mesiac veselo natieram 3x denne. Čítala som si info na krabičke od krému, nebolo tam nič, príbalový leták som nečítala, až dnes, že môžem natierať len v nevyhnutných prípadoch. ...

e1i
13. máj 2024

@andaluzia12 mne muz farmaceut napr zakazal voltarenom si natierat chrbat alebo cokolvek v tehotenstve. Iba alpovu mast mi dovolil

nevenka
13. máj 2024

@michaela010101001 v prvom trimestri len Paralen.

vevesh
13. máj 2024

U nas je normalne klasicky ibuprofen alebo paracetamol 400 normalne povoleny🤔🤔 obcas, nie ako cukrik k hlavnemu jedlu denne...

andrea2323
13. máj 2024

@andaluzia12 ale veď to mi príde už prehnané 🙈 ja si neviem predstaviť čím by si si to musela natierať nejakým kortikoidom alebo čo, aby to vo veľkom prešlo cez kožu do placenty, veď to by si tony musela použiť 🙈 ☺️ najmá aj v kontexte toho, čo jeme, akú kozmetiku používame, veď všade je kus chémie a ide to do tela.. nezľahčujem to ale už absolútne sa nedá odstrihnúť od všetkého, najmä keď si človek uvedomí, aké množstvá sú to, a ako to prejde do tela.

andaluzia12
13. máj 2024

@andrea2323 nebola to ani kortikoidová masť....

mima172
13. máj 2024

Tie, čo píšeš určite nie! Jedine liek s účinnou látkou paracetamol, ideálne Paralen (a ešte ideálnejšje vydržať).

kubkovan
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
skatloka
13. máj 2024

na zuby mi najlepsie pomahal klincek (rozzut alebo len drzat na zube ci dasne) a potom este ustna voda bez alkoholu alebo alpa na dasno

biglovemom
13. máj 2024

Paracetamol kludne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre